• Nedavno
Delphic Fine Art USS Eisenhower CVN - 69 Model drveta

Delphic Fine Art USS Eisenhower CVN - 69 Model drveta

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Fotografija je model drvenog polu-trupa USS Reagana. Možemo proizvesti model pola trupa bilo kojeg od jedanaest nosača klase Nimitz. Molimo vas da nam pošaljete e-mail zahtjev za konfiguraciju broda želite. Također možemo dodati personaliziranu natpisnu pločicu s popisom imena, čina i godina služenih na brodu. Molimo uključite tačnu formulaciju željenu na personaliziranoj natpisnoj pločici u odjeljak za komentare vašeg on line naloga. Personalizirani tekst možete poslati i e-poštom. Dimenzije vanjskog okvira su 22 x 36. Svaki nosač klase Nimitz varira u svojoj tačnoj konfiguraciji i posebno se trudimo da prikažemo brod jer je zapravo konfigurirana tokom personaliziranih datuma koje tražite. Sve individualizaciju vršimo po principu prvi dođe, prvi uslužen, što može zahtijevati dodatno vrijeme za proizvodnju. Ako vam je potreban model drveta do određenog datuma, kontaktirajte nas najmanje 60 dana prije potrebnog vremena isporuke. Molimo vas da nam pošaljete e-mail za detaljnu ponudu i ili odgovore na sva dodatna pitanja koja imate.

Više detalja

Izbor kupaca

John F. Kennedy PT109

KM 3.00

Istorijska tema : Amtov patrolni čamac 1 / 64 predstavlja vrstu letjelice kojom je komandovao John F Kennedy tokom njegove službe u Drugom svjetskom ratu sukob sa japanskom krstaricom rezu

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.