• Nedavno
Tartan crvena i tamna šara korpa za veš sklopiva kanta za odlaganje korpa za veš korpe za odeću za dom spavaonice

Tartan crvena i tamna šara korpa za veš sklopiva kanta za odlaganje korpa za veš korpe za odeću za dom spavaonice

Zahvalnost:
KM 11.74

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Oksfordska tkanina. Proizvedeno u SAD - u ili uvezeno. Tkanina za korpe za veš : napravljena od oksfordske tkanine, veoma izdržljiva. Dizajn trake za nošenje : promišljen dizajn ručke sa obe strane pruža udobno držanje, lako se nosi, čvrsto i nije lako pasti, što vam omogućava da lako transportujete odeću iz korpe u spavaću sobu, kupatilo ili vešeraj. Veličina : korpa za veš prečnik : 16,5 inča, visina : 17,3 inča, dizajn velikog kapaciteta, pogodan za vašu svakodnevnu upotrebu. Širok spektar upotrebe : korpe za veš mogu da sadrže promene odeće, igračaka, knjiga i još mnogo toga. Odličan izbor za spavaonice, kancelarije, spavaće sobe i drugo. Prostrana sklopiva korpa za veš je atraktivna i efikasna opcija za skladištenje. Servis nakon prodaje : ako imate bilo kakvih pitanja nakon prijema proizvoda, slobodno nas kontaktirajte, naša Služba za korisnike će vam odgovoriti u roku od 24 sata. Lagana i meka korpa za veš je laka za nošenje, što vam omogućava da lako transportujete veš iz korpe u spavaću sobu, kupatilo ili vešeraj. Dodajte malo boje svom domu dok skladištite predmete s vrhunskim tkaninama, raznim bojama i personaliziranim uzorcima.

Više detalja

Izbor kupaca

Pitco A4514901 Basket

KM 2.33

Originalni OEM zamjenski dio Pitco proizvodi vodeću opremu za prženje u industriji sa iskustvom izvrsnosti Za sigurnost i performanse upotrijebite originalne OEM dijelove...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.