• Nedavno
PMH korpa za veš, pletena korpa od pamučnog užeta, sa ručkama organizacija i kanta za odlaganje, meki prirodni i siguran materijal,bež

PMH korpa za veš, pletena korpa od pamučnog užeta, sa ručkama organizacija i kanta za odlaganje, meki prirodni i siguran materijal,bež

Zahvalnost:
KM 0.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

★ Korpa za veš je ručno rađena i tkana od prirodnih i obnovljivih materijala koji su meki, bez hemikalija i prijatni za kožu. ★ Naša korpa je meka i jaka, može zadržati oblik i stajati nezavisno. Održavajte svoj životni prostor urednim!. ★ Čvrsta drška može lako nositi teške predmete po kući. Oni su sklopivi, tako da se mogu lako skladištiti kada se ne koriste ili kada putuju. ★ Moda, izuzetni oblici i neutralne boje takođe će upotpuniti svaki ukras i svaku sobu : kupatilo, dečija soba, igraonica, spavaća soba, dnevni boravak, vešeraj itd. ★ Napomena : korpa je presavijena. Ako ga napunite peškirom ili ćebetom, vratiće se u najbolje stanje. Brzo uklonite nabore peglanjem. opis proizvodaime proizvoda : torba za odlaganje Tkanineboja : siva, beigematerijal : pamučna ropespecifikacija : 28×28×30cmkarakteristika : Periv, mekan materijal, ne boli ruke, posebno pogodan za odjeću i igračkeupotreba scena : dnevna soba/spavaća soba/dječija soba/garderoba/dnevna soba/vešeraj/radna soba, itd.Podsjetnik : postoje povremena udubljenja tokom transporta. Može se vratiti u prvobitno stanje nakon nekoliko dana punjenja odjećom ili peglanja peglom za paru. Materijal pamučnog konca je sklopiv i ne utiče na upotrebu!Riješite svoje probleme sa skladištenjenaša tkana korpa je napravljena od profesionalnog i umjetničkog užeta od prirodnog materijala, jake, meke i bez toksina i štetnih hemikalija.Dnevna soba : spremite svoje izuzetno udobno ćebe i stavite jastuke u njega ili ga upotrijebite kao elegantnu korpu za biljke.Vešeraj : multifunkcionalna korpa za veš koja se lako nosi i koja se može koristiti svaki put kada se puni.Preporuke za pranje : 1. Preporučuje se pranje sa toplom vodom.2. Izbjegavajte direktnu sunčevu svjetlost, objesite da se osuši na hladnom mjestu.

Više detalja

28×28×30cm:
Feature:
Washable, soft material, not hurting hands, especially suitable for clothes and toys
Use scene:
living room/bedroom/children's room/cloak room/living room/laundry room/study, etc.
Reminder:
There are occasional indentations during transportation. It can be restored to its original state after being filled with clothes for a few days or ironing with a steam iron. The cotton thread material is foldable and does not affect the use!
Solve your storage problems:
Our woven basket is made of professional and artistic natural material rope, strong, soft and free of toxins and harmful chemicals.:
Living room:
Store your extra comfortable blanket and put pillows in it or use it as a stylish plant basket.
Laundry room:
a multifunctional and easy-to-carry laundry basket that can be used every time it is loaded.
Washing recommendations:
1. It is recommended to wash with warm water.:
2. Avoid direct sunlight, hang to dry in a cool place. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.