• Nedavno
Junzan jesenski uzorak odvori Cinnamon Canvas Spremnik za skladištenje sa poklopcima sklopive skladišta bin Cube Organizator za pohranu za kućnu kancelariju Velika tkanina TOY BIN.

Junzan jesenski uzorak odvori Cinnamon Canvas Spremnik za skladištenje sa poklopcima sklopive skladišta bin Cube Organizator za pohranu

Zahvalnost:
KM 26.45

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Širok scenarij aplikacije : Pogodno za kućnu pohranu, skladištenje uredskih ploča, skladišta, skladišta za bebe i ostale potrebe za spremanjem raznih scena, mogu se dobro smjestiti Različita odjeća, tekstil, igračke, zaliha za bebe, knjige, kancelarijski materijal, kuhinjsko posuđe. Uljepšavanje prostorija : kutije za odlaganje mogu uštedjeti prostor u vašoj sobi i činiti ga čistijom. ¡Printing ¡¿Jednokrevetni puni štampanje.Veliki prostor : kutija za pohranu od prekršaja (x 12. , vodootporan, izdržljiv, ne lako oštetiti, stil površinskog štampanja je kompletan.¡¾application Scenario¡¿hound actany : ručnici, jastuci, deke, cipele, igračke, knjige, kupaonice, kupaonice , itd. Veliki prostor : kutija za pohranu od prekršaja (x 12. Širok scenarij aplikacije : Pogodno za kućnu pohranu, skladištenje uredskih ploča, skladišta, skladišta za bebe i ostale potrebe za spremanjem raznih scena, mogu se dobro smjestiti Različita odjeća, tekstil, igračke, zaliha za bebe, knjige, kancelarijski materijal, kuhinjsko posuđe. Ako imate bilo kakvih problema, slobodno nas kontaktirajte !!!. Ormarići školjke drže prašinu i izbjegavaju gnjavažu čestih čišćenja i čičak za brtve za jednostavno skladištenje. Clamshell ormarići čuvaju prašinu i izbjegavaju gnjavažu čestih čišćenja i velcro brtve za jednostavno skladištenje.¡¾product opis¡¿ Jedinstveni sklopivi dizajn, savršen za skladištenje odjeće, papira, Datoteke i igračke; Organizator ima ručku koja se lako shvaća koja mu omogućava da se lako klizne i izlazi kada se postavi na policu ili ormar. Ima prekrasan obrazac za ispis koji se može prilagoditi stilu uređenja u unutrašnjosti.8" inča koja pruža veliki prostor za pohranu i dobro se uklapa u ormar. Pogodan dizajn : Jedinstveni sklopivi i slagati dizajn, savršen za skladištenje odjeće, papira, datoteka i igračaka; Pomaknite se lako i izlazite na polica ili ormar. Poklopi : mape, a4 papir, čašice za vodu, papirnate ručnike, knjige, modne predmete, itd. Štedi prostor u vašoj sobi. Ima prekrasan obrazac za ispis koji se može prilagoditi stilu uređenja u unutrašnjosti. Uvijek održavamo visokokvalitetnu uslugu, visoko Usluga kvalitete za svakog kupca. Pogodan dizajn : Jedinstveni sklopivi i slagati dizajn, savršen za skladištenje odjeće, papira, datoteka i igračaka; Pomaknite se lako i izlazite na polica ili ormar. Uljepšavanje prostorija : kutije za odlaganje mogu uštedjeti prostor u vašoj sobi i činiti ga čistijom. Metoda za pranje, nemojte se obratite, ne vršimo se. Mamaterijal¡¿ 300 D Oxford krpa + šuplja ploča. Clamshell ormarići čuvaju prašinu i izbjegavaju gnjavažu čestih čišćenja i velcro brtve za jednostavno skladištenje.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.