• Nedavno
Granny kaže da je snop od 2-pakovanja za skladištenje spavaćih soba i organizatora 1-paketa za skladištenje pređe

Granny kaže da je snop od 2-pakovanja za skladištenje spavaćih soba i organizatora 1-paketa za skladištenje pređe

Zahvalnost:
KM 28.60

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Šta je u snopu? Jedan set od 2-pakovanja za skladišni kante za ostavu sa metalnim okvirom, dimenzijama : 14 ¾ x 10 ¼ x 8 ¼ inča. Jedan set od 1-pakovanja 4-polica vratara za ostavu pređe, dimenzije : 13 ½''l x 6 ¼''w x 47 ¾''h. Ovi 2 seta različitih organizatora za pohranu nisu upakovani zajedno, ali se prodaju zajedno kao snop. Nakon što naručite za ovaj paket, odvojeno ćete dobiti 2 paketa, a svaki paket sadrži jedan skup organizatora. Šta je u snopu? Jedan set od 2-pakovanja za skladišni kante za ostavu sa metalnim okvirom, dimenzijama : 14 ¾ x 10 ¼ x 8 ¼ inča. Jedan set od 1-pakovanja 4-polica vratara za ostavu pređe, dimenzije : 13 ½''l x 6 ¼''w x 47 ¾''h. Ovi 2 seta različitih organizatora za pohranu nisu upakovani zajedno, ali se prodaju zajedno kao snop. Nakon što naručite za ovaj paket, odvojeno ćete dobiti 2 paketa, a svaki paket sadrži jedan skup organizatora.

Više detalja

Izbor kupaca

3pc Ugodna košarica, bijela

KM 29.75

Spremite deke i više s ovim šik teksturiranim košarom Košare koje slijede za slaganje kada se ne koriste Prirodni bijeli tkani pamučni konop na čvrstom čeličnom žicu Materijal : pam

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.