• Nedavno
Chengyida 60ml Craft Sha CMC Koža od tragacacanth zamjenska kožna kožna guma

Chengyida 60ml Craft Sha CMC Koža od tragacacanth zamjenska kožna kožna guma

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Gledate 60ml CMC-a u prahu (natrijum karboksimetil celuloze) biran kožni agent za sagorevanje. Izvrsno za sagorevanje ivica. Možda štetno ako se konzumira, nemojte jesti, čuvati van dohvata djece. Mješovita goruška guma ne smije se skladištiti jer mikrobi prisutni na vašem radnom mjestu mogu uzrokovati da se rješenje pokvari, pa, preporučuje se izrezanje gume iz praha po potrebi. 60ml po meri. Gledate 60ml CMC-a u prahu (natrijum karboksimetil celuloze) biran kožni agent za sagorevanje. Izvrsno za sagorevanje ivica. Možda štetno ako se konzumira, nemojte jesti, čuvati van dohvata djece. Mješovita goruška guma ne smije se skladištiti jer mikrobi prisutni na vašem radnom mjestu mogu uzrokovati da se rješenje pokvari, pa, preporučuje se izrezanje gume iz praha po potrebi. 60ml po meri.

Više detalja

Izbor kupaca

Standardni novčanik crni

KM 1.33

Veličina 41 / 8 "x 7" Odgovara 31 / 2 "x 93 / 8" alata za povratak Dostupno u crnoj ili smeđoj boji Veličina 41 / 8 "x 7" Odgovara 31 / 2 "x 93 / 8" alata za povratak...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.