• Nedavno
Craft Sha Deluxe Ležicraz za rubne rubne 1 sa kožnim eriger oštrim 0,8 mm

Craft Sha Deluxe Ležicraz za rubne rubne 1 sa kožnim eriger oštrim 0,8 mm

Zahvalnost:
KM 2.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Garancija proizvođača se ne može primijeniti. Gledate potpuno novu Deluxe Edge Beveller tip br.1. Ovaj visoko precizni alat ima vrhunsku ivicu precizno 0,8 mm i odlična je za izglađivanje ruba vaše kože. Stavite kožu, zrnate stranu prema dolje, preko uključenog šipke za oštrenje i lijepite meso na rezultirajuće greben da biste uvukli finu liniju za kožu u vašoj koži. Izvrsno za izradu zaklopki i nabora!. Napravljeno u japanu. Gledate potpuno novu Deluxe Edge Beveller tip br.1. Ovaj visoko precizni alat ima vrhunsku ivicu precizno 0,8 mm i odlična je za izglađivanje ruba vaše kože. Stavite kožu, zrnate stranu prema dolje, preko uključenog šipke za oštrenje i lijepite meso na rezultirajuće greben da biste uvukli finu liniju za kožu u vašoj koži. Izvrsno za izradu zaklopki i nabora!. Napravljeno u japanu. Gledate potpuno novu Deluxe Edge Beveller tip br.1. Ovaj visoko precizni alat ima vrhunsku ivicu precizno 0,8 mm i odlična je za izglađivanje ruba vaše kože. Za razliku od drugih Edgers-a, ovaj visokokvalitetni alat se može naoštriti vrijeme i ponovo osigurati višestruke upotrebe (dolazi s oštriljem oštrica sa dva različita fitna papira za oštrenje i stvrdnjavanje). Savjet : Stavite kožu, zrnate stranu prema dolje, preko uključenog šipke za oštrenje i očvrstite mesnu stranu na rezultirajući greben da biste uvukli finu liniju za kožu u koži. Izvrsno za izradu zaklopki i nabora! Ergonomsko zakrivljeno da bi se maksimizirali udobnost i efikasnost, ovaj alat se tretira s otpornošću na hrđu i izrađen je od čelika, a ne lijevajući metale i trajale će se i trajali su. Ovaj visokokvalitetni alat je odličan dodatak vašoj kožnoj radionici i dođite u veličinu : 0,8 mm Evice za finu kožu (1,3 mm / 3oz ili manje), 1,0 mm Evice za srednju kožu (1,3 mm - 2,0 mm / 3oz - 5oz), 1,2 mm Evice za gustu kožu (2.0mm - 3.0mm / 6oz - 8oz), 1,4 mm Evice za tešku kožu (3,0 mm / 7oz i deblji), molimo zabilježite, ovaj alat se ne preporučuje za vrlo meku kožu, posebno vrlo meku hrom preplanula koža.

Više detalja

Izbor kupaca

Standardni novčanik crni

KM 1.33

Veličina 41 / 8 "x 7" Odgovara 31 / 2 "x 93 / 8" alata za povratak Dostupno u crnoj ili smeđoj boji Veličina 41 / 8 "x 7" Odgovara 31 / 2 "x 93 / 8" alata za povratak...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.