• Nedavno
Krpe za pranje posuđa pamuk krpe za suđe Set od 6, 13 x 13 inča, meke upijajuće kuhinjske krpe za sušenje

Krpe za pranje posuđa pamuk krpe za suđe Set od 6, 13 x 13 inča, meke upijajuće kuhinjske krpe za sušenje

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Uhvatite se u koštac sa svojim kuhinjskim radovima pomoću naših peškira za suđe / krpa za suđe. Mi smo najveća veličina i težina, super gustina, nema potrebe da brinete o problemima kvaliteta. Ultralight, brzo sušenje i laka za njegu. perite u mašini i sušite za laku njegu. Materijal : Pamuk. Veličina proizvoda : 13.3*13.3. proizvodi su napravljeni od visokokvalitetnog pamuka za manje dlačica na čaši ili tanjirima. Savršena posuda za pranje posuđa za svakodnevnu upotrebu u kuhinji za držanje vaše čvrste kuhinjske masti, prljavštine, hrane i još mnogo toga. budući da su materijal i konstrukcija dizajnirani za kuhinju posebno, tako da može obezbijediti dugotrajne ručnike za suđe/krpe za suđe koje možete koristiti više puta. Ovi peškiri se peru u mašini i mogu se sušiti. nisko skupljanje. Stoji do više pranja. Za najbolje rezultate perite na nježnom ciklusu u hladnoj vodi i sušite u mašini za sušenje veša na niskoj temperaturi. Operite ručnike prije prve upotrebe. Peškiri će izgubiti svu dlačicu koja ostane od procesa tkanja, a nakon pranja će postati mekša i upijajuća. Pranje : koristiti hladnu vodu, odvojenu boju; ne koristiti izbjeljivač. Osušite peškire u mašini za sušenje veša kako biste smanjili skupljanje. 100% pamuk. 100% pamuk. visokokvalitetne pamučne frotirne kuhinjske krpe za suđe su guste, upijajuće za svakodnevne potrebe vaše kuhinje i pranje posuđa. 13,3 "x 13,3", savršena veličina za pranje posuđa, kao i za čišćenje pulta. Visoko upijajuće i guste : naše krpe za suđe su frotirne s jedne strane za izvrsno upijanje, bez dlačica i brzo sušenje, lijepe za sušenje posuđa, ribanje ili čišćenje kuhinjskih nereda. Druga strana je meki pamuk, tako da uopšte ne brinite o grebanju posuđa. Oni čine brisanje vaših kuhinjskih pultova povjetarcem!. Izdržljiva i laka njega : mekana, periva u mašini, lagana za svakodnevnu upotrebu. Frotirni pamuk je dugotrajan i izdržljiv za mnoga pranja. Obavite posao brzo na pravi način sa Oaso kuhinjskim krpama!. Najbolji izbor i ekološki : jednostavan osnovni set krpe za suđe od 6 kom, u plavoj, crnoj i ružičastoj boji za koordinaciju sa bilo kojim kuhinjskim dekorom. To je ekološki prihvatljiva alternativa papirnim ubrusima, također savršena za odmor, Majčin dan, domaćicu, domaćinstvo, vjenčanje i druge prilike. Nudimo 100% zadovoljavajuću uslugu nakon prodaje.

Više detalja

Izbor kupaca

Decanjoine 6 kom.

KM 5.00

Kuhinjske posuđe * 6 ♻️ 【Materijal za višekratnu upotrebu】 Naši kuhinjski ručnici su izrađeni od pamučne vlakne i pulpe od vlakana, pouzdanih materijala ne može vas samo zašt

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.