• Nedavno
Lhllhl zidni viseći kuka kuhinja kupatila kaput kuka za kuke Ključni ručnik vješalica zidni ukras za skladištenje

Lhllhl zidni viseći kuka kuhinja kupatila kaput kuka za kuke Ključni ručnik vješalica zidni ukras za skladištenje

Zahvalnost:
KM 18.10

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dajte vam uredno, čisto i ugodno okruženje. učini da se osjećaš dobro. Može se lijepo uklopiti u ulaz vašeg doma, ulaznih vrata ili zidnih prostora. Nova uljepšavanje kuće, viseće odjeće, viseći šešire. Vrlo atraktivan i čini da vaš pohrana izgleda vrlo privlačno. Može se koristiti iza vrata prostorije za objesiti kapute, kape, vreće, tipke itd. Takođe se može koristiti za uređenje doma itd. Instalacija : Koristite električnu bušilicu ili drugi alat za izbušenje utora za proširenje u zid , a zatim zajebajte drvenu kuku u zid. Dajte vam uredno, čisto i ugodno okruženje. učini da se osjećaš dobro. Može se lijepo uklopiti u ulaz vašeg doma, ulaznih vrata ili zidnih prostora. Nova uljepšavanje kuće, viseće odjeće, viseći šešire. Vrlo atraktivan i čini da vaš pohrana izgleda vrlo privlačno. Može se koristiti iza vrata prostorije za objesiti kapute, kape, vreće, tipke itd. Takođe se može koristiti za uređenje doma itd. Instalacija : Koristite električnu bušilicu ili drugi alat za izbušenje utora za proširenje u zid , a zatim zajebajte drvenu kuku u zid. Dajte vam uredno, čisto i ugodno okruženje. Neka se osjećate dobro. Može se lijepo uklopiti u ulaznicu svog doma, ulaznih vrata ili zidnih prostora. Nova uljepšavanje kuće, viseće odjeće, viseći šešire.very atraktivno i čini da vaš pohranjivač izgleda vrlo atraktivno. Može se koristiti iza vrata prostorije za obnarenje kaputa, kaputa, kesa, tipki itd. itd. Inscuinstalacija : Koristite električnu bušilicu ili drugi alat za izbušenjem za proširenje u zid, a zatim vijčajte drvenu kuku u zid.Specifikacija : Proizvod : Kućica : Goldmaterial : 53 * 6 * 4.5 CMPACKage Sadržaj : 1 Kupine : 1. Zbog različitih faktora kao što su svjetlina monitora i svjetlo svjetlina, stvarna boja proizvoda može biti malo drugačija od slike prikazane na web mjestu.2. Molimo vas da podaci imaju laganu ručno odstupanje za mjerenje. Pogodno je uzeti i uštedjeti prostor, a sigurnije je da ga instalirate pored ogledala kako biste ga izvršili razumnu upotrebu prostora i pogodne visine za pohranu.

Više detalja

Product:
Hook
Color:
Gold
Material:
Stainless steel
Size:
53*6*4.5cm
Package Contents:
1 Hook
notes:
1. Due to various factors such as monitor brightness and light brightness, the actual color of the product may be slightly different from the picture displayed on the website.:
2. Please allow the data to have slight manual measurement deviation.:
It is convenient to take and save space, and it is safer to install it next to the mirror to make reasonable use of the space and suitable height for storage. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.