• Nedavno
Allure - Rich Suede siva luksuzna ogrlica, elegantna dijamantska ogrlica, sa sivom velurnom unutrašnjošću, poklon kutija za prikaz nakita za jedinstveni prijedlog, angažman ili vjenčanje.

Allure - Rich Suede siva luksuzna ogrlica, elegantna dijamantska ogrlica, sa sivom velurnom unutrašnjošću, poklon kutija za prikaz

Zahvalnost:
KM 0.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Prezentacija - sa samo jednom šansom da napravite prvi dojam, trebat će vam nešto izvanredno i izvanredno da biste predstavili svoj poklon. Ovaj plišani ogrlica za plišanje / velur ogrlice čini savršenu utakmicu za ogrlicu. Vrhunski materijal i moderan dizajn - eksterijer : visokokvalitetni sivi lažni antilop sa podignutim, zaobljenim ivicama. Unutrašnjost : luksuzno mekano podudaranje sive velur jastuke za zaštitu nakita. Vanjska kutija za pakiranje : odgovara teksturiranoj koži sa finim mat tkati. Dimenzije : 2 x 7,45 x 7,45. Dobit ćete - 1 visokokvalitetni Faux antilop i dvodijelni vanjski okvir za pakovanje. Dostupno u crnoj, umber Brown, Burgundija, siva i mornarsko plava. Izvrsno za posebne prigode - prijedlozi za muškarce i žene, angažmane, ceremoniju braka, vjenčanja, rođendani, diplomiranje, godišnjica, Valentinovo i još mnogo toga. Otkup bez rizika - stojimo iza naših proizvoda i garantujemo 100% zadovoljstvo ili puni povrat novca. Uvođenje našeg izuzetnog luksuznog ogrlice od lažnog antiede / baršuna, sada je dostupno u nizu zadivljujućih boja, uključujući crni, umrni smeđe, burgundu, sivu i mornarsku plavu. Izrađen vrhunski kvalitetni materijali, ova ogrlica sadrži luksuzni faux antilop eksterijer po vašem izboru boja i meka baršunaste unutrašnjost da biste zaštitili ogrlice od ogrebotina i oštećenja. Njegov lijep dizajn sigurno je impresionirati, čineći ga savršen dodatak vašoj kolekciji ili promišljenom poklonu za voljenu osobu. Sa svojom čvrstim izgradnjom i pažnjom na detalje, ova elegantna ogrlica sa savršenom je veličinom da čvrsto držite obloge i pokažite ih u stilu. Njegov lagani i kompaktni dizajn olakšava transport i čuvanje kada se ne koristi, dok njegovi visokokvalitetni materijali osiguravaju da će izdržati test vremena. Dakle, ako tražite prekrasnu, visokokvalitetnu ogrlicu za izlokujete svoj dragocjeni nakit, odaberite našu luksuznu ogrlicu za ogrlice od umjetnika / baršunaste ogrlice u crnom, umber Brown, Burgundija, sivu ili mornarsku plavu. To je savršena kombinacija stila, elegancije i funkcionalnosti, a sigurno je postati nježan dodatak vašoj kolekciji. Naručite sada i vidite razliku za sebe!.

Više detalja

Izbor kupaca

Bajkovna kutija za srce Nakit

KM 8.90

Potpuno novi nikad korišteno stanje Izrada ovog komada je vrhunska, ovaj komad je napravljen od smole Veliki komad nakita, čini savršen poklon za svaki odmor ili priliku Potpuno novi nika

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.