• Nedavno
ANALITIČKI REAGENSI: MEĐUNARODNA ATOMSKA TEŽINA 1947 REVIZIJA / KARTICA

ANALITIČKI REAGENSI: MEĐUNARODNA ATOMSKA TEŽINA 1947 REVIZIJA / KARTICA

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Reagensi. Atomski. 1947. Kartica. Kolekcionarski. Ovdje za vaš delectation je spektakularan i rijetkeanalitički reagensi : međunarodne atomske težine 1947 revizija /kartica....Analitički reagensi koriste se za potvrdu prisutnosti druge supstance. Primjeri za to su Fehlingov reagens, Millonov reagens i Tollensov reagens....Ovo je MALLINCKRODT CHEMICAL WORKS kartica iz 1947. Osim male suze na dnu (ne utiče na tekst) i laganog pencilinga na praznoj zadnjoj strani, kartica je u odličnom stanju. Nema oznaka itd. (pogledajte fotografiju). Provjerite moje povratne informacije da vidite da prodajem tačno onako kako opisujem. Zato licitirajte sada za ovaj veličanstveni, nemoguće-pronaći naučni kolekcionar.

Više detalja

Izbor kupaca

Natrijum hidroksid 2,5 kg

KM 2.00

Koristi se za podešavanje p H pufera za molekularnu biologiju i aplikacije ćelijske kulture Primjena : natrijum hidroksid se koristi za podešavanje p H pufera za molekularnu biologiju i a

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.