• Nedavno
Mesakonin 10mg, CAS 6792-09-2, Čistoća iznad 98% referentna supstanca

Mesakonin 10mg, CAS 6792-09-2, Čistoća iznad 98% referentna supstanca

Zahvalnost:
KM 8.90

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Imajte na umu : 20mg je 1/50 grama, što je mala zapremina. toliko da ga ignorišeš. Ako ste dovoljno oprezni, naći ćete ga u utoru iznad bočice. Naše usluge : snabdijevanje prirodnih proizvoda visoke čistoće prednje ivice farmaceutskih aktivnih u rasutom stanju i na lageru. Isporučite preko 3000 prirodnih proizvoda visoke čistoće iz TCM-a za standardnu analizu ili farmakološka istraživanja od mg do kg. Očekujemo da ćemo uspostaviti dugoročne odnose saradnje sa različitim kupcima širom svijeta i radujemo se obostranoj koristi i zajedničkom rastu. Snabdijevanje prirodnim proizvodima, OEM prirodnih proizvoda visoke čistoće od mg do kg. Veći red & super iznenađenje cijena. Kontaktirajte Za više informacija o ovom proizvodu ili mnogim drugim proizvodima. Proizveden od strane nacionalne inženjerske laboratorije. ISO9001 : 2015 Certifikacija sistema upravljanja kvalitetom. Čistoća je iznad 98%!.

Više detalja

Izbor kupaca

Natrijum hidroksid 2,5 kg

KM 2.00

Koristi se za podešavanje p H pufera za molekularnu biologiju i aplikacije ćelijske kulture Primjena : natrijum hidroksid se koristi za podešavanje p H pufera za molekularnu biologiju i a

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.