• Nedavno
HP Laserjet Enterprise M555 M555dn desktop laserski štampač-boja

HP Laserjet Enterprise M555 M555dn desktop laserski štampač-boja

Zahvalnost:
KM 499.50

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Štampajte svoje dokumente velikom efikasnošću i brzinom tehnologijom laserskog štampanja. Doživite izdržljivost i dugovječnost u užurbanim okruženjima sa svojim radnim ciklusom od 80000. Smanjite troškove papira za 50% automatskim dvostranim štampanjem koje vam omogućava štampanje sa obe strane. Povećajte svoju produktivnost impresivnom brzinom od 40 ppm Mono i 40 ppm boje. Nudi maksimalnu rezoluciju štampe 1200 x 1200 (dpi) za jasnoću i detalje. Štampač nudi dokumente profesionalnog kvaliteta koji se mogu ispisati u boji ili jednobojno. Uštedite vrijeme i novac za svoje poslovanje koristeći jedan štampač za sve svoje zaposlene. Preporučuje se upotreba sa običnim papirom. Ekran od 4,30 " sadrži svijetle, šarene ikone i jednostavnu navigaciju. Ostanite povezani sa sigurnom mobilnom štampanjompoboljšati radni tim Agilnost, a istovremeno štitite mrežu kompanije. Ethernet i opciono bežično umrežavanje pomažu korisnicima da ostanu povezani i rade sigurno-u cijeloj kancelariji.32 dodajte wireless direct i NFC touch-to-print za štampanje direktno sa svog mobilnog uređaja.Štampajte sa raznih mobilnih uređajaštampajte dokumente, e-poštu, PDF-ove i još mnogo toga sa pametnih telefona i tableta koji koriste i OS, Android™, Windows i Google Chrome™ operativne sisteme-uglavnom nije potrebno podešavanje ili aplikacije.Dodajte opciju za štampanje samo dodirom pametnog telefona ili tableta koji podržava NFC na uređaj za štampanje.Štampajte sa gotovo bilo kojeg mjesta upoznajte potrebe svoje mobilne radne snage-bez da napravite više posla za sebe. HP Roam for Business pomaže u izbjegavanju složene infrastrukture i tekućeg održavanja mobilni korisnici mogu slati zadatke za štampanje u oblak sa bilo kojeg uređaja dok su u pokretu, a zatim ih jednostavno i sigurno preuzeti sa bilo kojeg HP Roam for business-omogućen uređaj. Nema potrebe da brinete o kompatibilnosti uređaja sa štampačem ili povezivanju, nastavite sa dosegom štampanja i održavajte svoju kancelariju povezanom. Pristupite, štampajte i delite resurse za štampanje sa dual-band Wi-Fi® i Bluetooth® Low Energy-standardom na MFP M578z i dostupan za druge modele sa opcionim dodatkom.Opciono 128-bitno šifrovano bežično direktno štampanje pomaže u obezbeđivanju podataka u tranzitu i u mirovanju-bez pristupa mreži kompanije-kada koristite pametne telefone, tablete i prenosne računare.3.

Više detalja

Izbor kupaca

HL-2040 laserski štampač

KM 1.67

Do 20 PPM monohromatske brzine štampanja Prvo odštampajte za manje od 10 sekundi Rezolucija ispisa do 2400 x 600dpi 96mhz procesor 8 MB memorije Tehnički Podaciam / instalirana Veličin

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.