• Nedavno
HP LaserJet P4015n P4015 CB509A laserski štampač -

HP LaserJet P4015n P4015 CB509A laserski štampač -

Zahvalnost:
KM 40.30

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Certified Refurbish Brand-HP Laser Jet P4015n laserski štampač - Maksimalna brzina mono štampanja 52 ppm / Maksimalna rezolucija štampe 1200 x 1200 dpi / 600 listova Kapacitet papira / legalno (8.5 in x 14 in) / Ethernet mreža spremna ; uključuje novi generički potrošni materijal za štampu : (Toner kertridž : CC364 A) - 90 dnevna garancija za skladište ; RECERTIFED napomene : profesionalno renoviran i potpuno očišćen iznutra i izvana zamjenjujući sve dijelove koji pokazuju znakove habanja ; proizvod može imati kozmetičku promjenu boje. ; Zamjenjujemo sve dijelove i štampamo potrošni materijal kako bismo osigurali da nemate problema s kvalitetom ili zaglavljivanjem papira. Temeljno testiramo svaku mašinu i zamjenjujemo potrošni materijal za štampanje koji je potreban za zamjenu kao što su valjci za preuzimanje, valjak za odvajanje, MP pickup roller, jastučići za odvajanje, valjak za prijenos, fuzer film, valjak pod pritiskom, a zatim testiramo svu mehaniku i elektroniku na terenu. Zatim čistimo jedinicu iznutra i izvana, a zatim profesionalno pakujemo jedinicu i šaljemo Vam je. ; Drajveri i / ili korisnički vodiči dostupni su na Veb lokaciji proizvođača, ali nisu uključeni ; brodovi sa električnim i mrežnim kablovima (gde je primenljivo). ; Potrošni materijal za štampanje ima garanciju 30 dana ; hardver štampača ima garanciju od 90 dana; isključivo se prodaje i obnavlja samo po cilju.

Više detalja

Izbor kupaca

HL-2040 laserski štampač

KM 1.67

Do 20 PPM monohromatske brzine štampanja Prvo odštampajte za manje od 10 sekundi Rezolucija ispisa do 2400 x 600dpi 96mhz procesor 8 MB memorije Tehnički Podaciam / instalirana Veličin

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.