• Nedavno
Nanoleaf linije WiFi Smart RGBW 16m+ LED u boji zatamnjiva svjetla za igranje i Kućni dekor zidna svjetla za proširenje )

Nanoleaf linije WiFi Smart RGBW 16m+ LED u boji zatamnjiva svjetla za igranje i Kućni dekor zidna svjetla za proširenje )

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

[3] Svjetlo Linije. [3] konektori za montažu od 90 stepeni polako prelaze boje za ambijent koji postavlja savršeno raspoloženje ili povećava brzinu kako bi zabava počela. [16m+ RGBW boje] praktično neograničene opcije boja. Odaberite ili kreirajte vlastite scene koje mijenjaju boju za savršen ambijent. [Jednostavna adhezivna postavka] lako montirajte linije na bilo koju ravnu površinu pomoću priložene montažne trake, nije potrebno bušenje!. [Pogledajte Kako vaša muzika oživljava] pretvorite svoje omiljene pjesme u plesne simfonije boja i svjetlosti. Podesite kako vaša svetla reaguju na muziku i zvuk u realnom vremenu sa različitim ritam scenama dostupnim u aplikaciji Nanoleaf. [Kontrolirajte na svoj način] idite duboko u prilagođavanje svojih svjetla pomoću aplikacije Nanoleaf (boje, animacije za osvjetljenje, rasporedi i još mnogo toga), povežite ga sa asistentom za pametnu kuću za kontrolu bez upotrebe ruku ili upotrijebite ugrađeni kontroler. [Preslikajte svoj ekran] boje sa vašeg ekrana odražavaju se na vašim panelima za impresivno iskustvo zabave. Koristite način utakmice za filmske večeri sljedećeg nivoa i sesije igara. [Zakažite svoj dan] automatizirajte svoja svjetla za uključivanje / isključivanje u određeno vrijeme i dane kako biste malo olakšali svoje dnevne rutine.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.