• Nedavno
Roadress prijenosni ručni ventilator, lični ventilator 115° podesiv mali ventilator 3 brzina za putovanja u kućnu kancelariju(Crna)

Roadress prijenosni ručni ventilator, lični ventilator 115° podesiv mali ventilator 3 brzina za putovanja u kućnu kancelariju(Crna)

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【Snažan vjetar 】 ovaj ručni ventilator u mehaničkom stilu ugrađen je sa potpuno novim motorom od bakra, koji su dovoljno snažni da stabilno pokreću ventilatorske oštrice da rade velikom brzinom kako bi stvorili jak vjetar. 【USB punjenje】 Tripole lični ventilator pokreće nadograđeno USB punjenje, trajanje baterije je duže, dolazi sa kablom za punjenje, možete ga napuniti običnom utičnicom, računarom ili bilo kojim drugim uređajem koji ima USB port. 【Sklopivi dizajn】ovaj ventilator se može preklopiti unutar 115 stepeni, proširujući se na ručni ventilator ili se urušava radi lakšeg skladištenja i nošenja. Stojeći na površinama, sjedeći na radnim površinama ili držeći se za ruke. Savršen lični fan da vas ohladi tokom vrelog leta. 【Ljetni poklon】modni ventilator u mehaničkom stilu, cjelokupni dizajn je vrlo cool. 【Prijenosni i svestrani】lagan dizajn džepne veličine olakšava zaglavljivanje u torbi za nošenje. Odličan izbor za aktivnosti u zatvorenom i na otvorenom, kao što su rad, učenje, kupovina, putovanja, kampovanje, planinarenje, trening.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.