• Nedavno
Moderna Deca Devojke Žene Muškarci Unutrašnja Putovanja Na Otvorenom. Xiaoqin Ventilator Za Kolica Sa Duplim Kopčom Ne Ostavlja Ruke.

Moderna Deca Devojke Žene Muškarci Unutrašnja Putovanja Na Otvorenom. Xiaoqin Ventilator Za Kolica Sa Duplim Kopčom Ne Ostavlja Ruke.

Zahvalnost:
KM 9.13

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dobar je saputnik za ljetni izlet, dolazi s podesivom vezicom, možete je okačiti na vrat ili rame, održava vas hladnim bilo kada i bilo gdje, posebno odličnim za valunge, putovanja, putovanja na posao, zabave, rad i učenje itd. Dugo trajanje baterije vas zabavlja dok putujete, putujete na posao, radite i bilo koje druge aktivnosti na otvorenom. Ovaj lični prenosivi ventilator je bez bešike dizajna, u kombinaciji sa nadograđenim dc motorom bez četkica, mali ventilator ima različite podesive brzine vjetra, prirodni Vjetar male brzine je super tih, hladni vjetar srednje brzine je mekan i udoban, jak vjetar velike brzine je brzo hlađenje, može zadovoljiti vaše različite potrebe. Dobar je saputnik za ljetni izlet, dolazi s podesivom vezicom, možete je okačiti na vrat ili rame, održava vas hladnim bilo kada i bilo gdje, posebno odličnim za valunge, putovanja, putovanja na posao, zabave, rad i učenje itd. Dugo radno vreme i USB Punjivo mali džepni ventilator obezbeđuje do 10 sati hladnog vetra sa jednim punjenjem. Svi naši produti su strogo pregledani prije izlaska iz fabrike i neće biti problema sa kvalitetom. Opis proizvoda : funkcija : obavezno za svakodnevno nošenje, ventilator će vas hladiti po vrućem vremenu i dovoljno je svestran da zadovolji sve Vaše potrebe. Ako primite oštećene proizvode ili imate bilo kakvih drugih problema, Molimo vas da nas kontaktirate, mi ćemo vam pružiti najbolje rješenje. Ventilator za vrat i ručni ventilator i ventilator za sto 3 u 1-ovo nije samo ventilator za vrat, već se može koristiti i kao ventilator za desktop i ručni ventilator. Vjetar sa varijabilnom frekvencijom sa četiri brzine, bez oštrica, bez ručnog šišanja, može stajati, štipati ili vješati višenamjenski : pogodan za unutrašnju i vanjsku upotrebu, lični ventilator može stvoriti prirodni vjetar koji će vas hladiti dok čitate, vježbate, čekate u redu i putujete, najbolji je saputnik za vruće ljetne dane. Izuzetan izgled i praktičnost čine ga najboljim ljetnim poklonom za žene, muškarce, ženu/djevojku, majku, oca, djecu, kolege, prijatelje i zaposlene. Na poleđini se nalazi mali stalak koji može č rsto stajati na stolu. Osiguranje kvaliteta i dobra usluga nakon prodaje. USB punjenje je moguće preko normalnog USB adaptera, laptopa, napajanja ili auto punjača. Vjetar sa varijabilnom frekvencijom sa četiri brzine, bez oštrica, bez ručnog šišanja, može stajati, štipati ili vješati višenamjenski : pogodan za unutrašnju i vanjsku upotrebu, lični ventilator može stvoriti prirodni vjetar koji će vas hladiti dok čitate, vježbate, čekate u redu i putujete, najbolji je saputnik za vruće ljetne dane. Osiguranje kvaliteta i dobra usluga nakon prodaje.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.