• Nedavno
Columbia Muška Terminal Tackle PFG Dugi rukav Shirt

Columbia Muška Terminal Tackle PFG Dugi rukav Shirt

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% poliester. Uvezeno. Zatvaranje dugmeta. Mašinsko Pranje. OMNI-SHADE : budite sigurni i zaštićeni. Omni-Shade blokira uva i UVB zrake kako bi spriječila opekotine od sunca i dugotrajna oštećenja kože. Čvrsta konstrukcija tkanja sa UV upijajućim predivom blokira puni spektar štetnih UV zraka. OMNI-WICK : vrhunska tehnologija za upravljanje vlagom na otvorenom. Omni-Wick brzo prenosi vlagu sa kože u tkaninu gdje se širi po površini kako bi brzo ispario—održavajući vas hladnim, a odjeću suvom. Ugrađena zaštita od sunca : muški Terminal Columbia Tackle Heather Dugi rukav štiti od oštećenja od sunca zahvaljujući ugrađenom UPF 50 materijalu. To je prozračna, brza tkanina koja odvlači vlagu kako bi bila hladna i suha. PFG COMFORT & prozračnost : napravljen od poliesterskog materijala za brzo sušenje, ovo je ribolovna košulja kod kuće na vodi. CLASSIC FIT : ova majica sa dugim rukavima dizajnirana je za klasično krojenje i napravljena za vrhunsku udobnost u svakoj avanturi. Sa retro stilom rukava grafičkom bojom kodiranom vašoj omiljenoj ribi, ova tehnološka majica UPF 50 napravljena je da vas drži suvim, udobnim i zaštićenim tokom tih dugih sati na vodi.

Više detalja

Izbor kupaca

Styllion Bejzbol-RCQS

KM 11.99

Napravite Odjeću Visokog Kvaliteta Napravite Elegantnu Odjeću Vrijednost Mušterija Mješavina pamuka čini tkaninu glatkom i mekom, a daje pravu količinu topline tokom hladne sezone...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.