• Nedavno
Muškarci T-majice okrugli vrat kratkih rukava Novost po mjeri s po mjeri

Muškarci T-majice okrugli vrat kratkih rukava Novost po mjeri s po mjeri

Zahvalnost:
KM 6.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% pamuk. Povucite zatvarač. Samo ručno pranje. Ovdje nabavite novu omiljenu grafičku majicu. Ove ultra meke grafičke majice izrađene su od vrlo mekog pamuka koji su prozračni, otporni na smanjivanje i traje duže od vaših prosječnih grafičkih majica urbanih muškaraca. Ovo je vrhunska moderna košulja za vašu garderobu. Napravljen od vrlo mekog pamuka, zaista je ugodno za aktivan način života. Uz visokokvalitetni print, to omogućava da se u pokretu izriče ličnost u pokretu i napravi jedan lik za vip za bilo koju priliku. Dizajn i ispis na zahtjev : Naši talentovani kreativci ideja i dizajneri stvorit će najljepše proizvode za vas. Ispisujemo proizvode koji su na našoj trgovini dostupni i uvijek spremni za dizajniranje jedinstvenih ideja. Ova majica s kratkim rukavima posade, dizajnirana sa modnim i individualnim uzorcima i koristi samo ekološki prihvatljive mastila i boje kako bi vam doneli izdržljiv i udoban vrh. Modni dizajni sa hladnim grafičkim kratkim rukavima, različiti stilovi koji se svakodnevno ne ažuriraju. Savršeno za sva ležerna, slobodno vrijeme, sport, to je dovoljno mekoća za radne dane, a dovoljno udoban za vikende, savršen poklon za porodice, prijatelje ili dečka. To je savršena opcija za dodavanje majice kratkih rukava u vašem ormaru! Tkanina : 100% pamuk Fit Tip : opušteno, ležerno, sport. Stil košulje : Vrata posade Visokokvalitetna tkanina - neće biti izvan oblika nakon dužeg habanja. Nježno za dodir kožu, meku i ugodno za nošenje, osjeća se sjajno cijeli dan. Visoka Wicking - Tehnička tkanina Wicks vlagu dalje od vaše kože, brzo diše i brzo se suši za cool udobnost. Izdržljiv - dvostruki igle za šivanje u vratu, rukavima i donji rub za dodatnu izdržljivost. Prozračno - visoko prozračna tkanina omogućava vlagu, pazi se da ostanete na unutrašnjoj strani. Pogoda : Ova muška majica kratkih rukava je dobar izbor za bilo kakve casual prigode, poput svakodnevnog habanja, sporta, rada, hoda, odmora itd. Izgleda zgodno dok se zadržava i dodatna udobnost. Njega : Ne izbjeljivajte / prašite rukom / peglanjem u umjerenom / rukovanju / toplu vodu ispod 30 / nemojte se sušiti. Napomena : Naše zalihe su potpuno nove i imaju profesionalne tiskane majice napravljene od najkvalitetnijih tkanina. Ispišite majicu sa ekološki prihvatljivim štampačem koji pruža dugotrajne slike. Ako imate bilo kakvih pitanja, odgovorit ćemo u roku od 24 sata.

Više detalja

Izbor kupaca

Vizari Performance T-Shirt

KM 0.33

100% poliester Uvezeno Povucite zatvaranje Samo Ručno Pranje 100% Poliester Blokada Dimenzije pakovanja : 34.544 cm D X 21.082 cm Š X 1.27 cm V Težina pakovanja : 0.3 funte Zemlja porijek

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.