• Nedavno
NORTH FACE Half Dome Muška Tshirt

NORTH FACE Half Dome Muška Tshirt

Zahvalnost:
KM 14.97

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% pamuk. Povucite zatvaranje. Mašinsko Pranje. KLASIČNI STIL. Naš kultni logo, dugogodišnji simbol istraživanja u oblikovanju svijeta, u fokusu je jednostavne, klasične muške majice sa pola kupole. STANDARDNA OPREMA. Sa laskavim oblikom i velikom pokretljivošću kroz grudi i ramena, ova košulja odgovara pravoj veličini za lako i udobno kretanje. Može imati ili lagano oblikovanje tijela ili ravan kroj. TKANINA ZA POTPIS. Ova meka, izdržljiva, lagana majica pruža udoban komfor za noći oko logorske vatre. Jednostavan za nošenje i njegu, svidjet će vam se izgled i osjećaj bez napora gdje god da krenete. VANJSKA SVESTRANOST. Nikada ne prestanite da istražujete sa promišljenim karakteristikama koje vam pomažu da idete dalje-uvučeni rukavi pružaju prirodan oblik sa prilagođenim izgledom, dok rebrasta pletena kragna za crewneck nudi vrhunsku udobnost i izdržljivost za trajno nošenje. UZMI DAN. Osnovna namirnica u ormaru, ova majica je klasika za planinarenje, trening ili samo povratak. Uparite ga sa svojim omiljenim farmerkama ili atletskim šortsom i ponosno nosite značku istraživanja sa Sjevernim licem. Naš kultni logo, globalni simbol istraživanja i postignuća, u fokusu je jednostavne, klasične muške Polukupole s kratkim rukavom.

Više detalja

Izbor kupaca

Mizuno muški beskonačni tee

KM 2.33

Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku 76% recikliranog poliestera, 19% pamuk, 5% poliester Napravljeno u sad Mizuno Derlit Upravljanje vlagom : Upotreba konstrukci

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.