• Nedavno
Moontay 6.0 Makaze za razrjeđivanje kose, profesionalni brijačni stiling frizerski saloni škare, V-u obliku zuba,

Moontay 6.0 Makaze za razrjeđivanje kose, profesionalni brijačni stiling frizerski saloni škare, V-u obliku zuba,

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

35 V-u obliku slova V, brzina stanja : 20-25%. Ove makaze za kosu izrađuju se od visokokvalitetnog japanskog nehrđajućeg čelika 440 C. Ručno kovano kose za rezanje kose s podesivim biranjem Spring-listom za napetosti za napetost - jednostavno podešavanje napetosti. Ultra oštri konveksna ivica i šuplje tlo, konkavne noževe - glatko rezanje, izdržljivost i performanse oštrine britvice. Udobno lagano odstupanje dizajn ručke s blago savijenim palcem je idealna makapa za razrjeđivanje kose za profesionalne frizere, frizere i brijače. O nama : Fokusiramo se na škare već više od 30 godina, imamo profesionalnog iskusnog zanatskog tima za osiguranje kvaliteta. Svaki par škara testirat će se dvostruko vrijeme za oštrinu i kvalitetu prije nego što napuste fabriku. Značajke : Profesionalni kosu Shearbrand : Moontaymaterijal : 9 CR Veličina od nehrđajućeg čelika : 6,0 inča Pakovanje : 1 * 6,0 inča Profesionalna kose za kosu1 * Kožna makaza za kosu1 * Upute za čišćenje tkanine za čišćenje : 1. 2.Višu kvalitetan čelik, visoka oštrina, kada koristite škare, morate obratiti pažnju na sigurnost.3.Prepoznajte ga čistim nakon upotrebe, ako je potrebno, može podmazati. 4. Molim vas budite oprezni sa škarama, ne padajte sa visoke razine, to će uništiti marginalnu prilagodbu škara. 5. Ne koristite ih za rezanje metalnih objekata. Škare se mogu koristiti samo za obrezivanje kose, u protivnom će skratiti život upotrebe. ✔AFTER-Prodajna usluga : ♥ Nudimo 100% garanciju od proizvodnih pitanja ili nedostataka. Jednostavno nas kontaktirajte za povrat ili zamjenu. Vaša kupovina je zaštićena i podržavala nas. ♥ Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte prije nego što ostavite povratne informacije ili recenziju.

Više detalja

Izbor kupaca

Tinmans Snips spoj 255mm

KM 3.33

Stručni Kvalitet Ravno rez hrom molibden čelika spoj akcija oštrice koje povećavaju polugu, nazubljen za dodatno prianjanje Ravan rez Kapacitet 1.2 mm blagi čelik, 1.5 mm aluminijum i 0

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.