• Nedavno
SJYDQ 3pc vrt makaze Set ograda smicanje visoke grane smicanje Secateur orezivanje ručni alat Set za vrt i voćnjak

SJYDQ 3pc vrt makaze Set ograda smicanje visoke grane smicanje Secateur orezivanje ručni alat Set za vrt i voćnjak

Zahvalnost:
KM 34.25

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Pogodan tip : svježe grane/cvjetne grane / zelene biljke itd. Upotreba : orezivanje bašte,branje voća。. Neklizajuće ručke : neklizajuće ergonomske ručke smanjuju pritisak na ruci za manji zamor tokom obrezivanja. Smanjite naprezanje ruku : ove makaze sa mikro vrhovima su napravljene sa oprugom tako da se automatski guraju bez potrebe da obavljate posao što uvelike smanjuje zamor ruku。. Oštre oštrice : ove kvalitetne makaze dolaze sa precizno naoštrenim oštricama od čelika i spremne su da se uhvate u koštac sa svim Vašim potrebama za mrtvim glavom, podrezivanjem i oblikovanjem za vaše ruže, jednogodišnje biljke, povrće, bonsai i male cvjetnjake。. Ime : vrtlarstvo orezivanje smicanjamaterijal : čelik ,gumapogodan tip : svježe grane/cvjetne grane/zelene biljke itd。Upotreba : orezivanje bašte,branje voća。Neklizajuće ručke : neklizajuće ergonomske ručke smanjuju pritisak na ruci za manji zamor tokom obrezivanja.Smanjite naprezanje ruku : ove makaze sa mikro vrhovima su napravljene sa oprugom tako da se automatski guraju bez potrebe da obavljate posao što uvelike smanjuje zamor ruku。 Oštre oštrice : ove kvalitetne makaze dolaze sa precizno naoštrenim oštricama od čelika i spremne su da se uhvate u koštac sa svim Vašim potrebama za mrtvim glavom, podrezivanjem i oblikovanjem za vaše ruže, jednogodišnje biljke, povrće, bonsai i male cvjetnjake。Sadržaj paketa : 1 kom x smicalice za orezivanje vrtlarstva Napomena : Molimo dozvolite grešku od 0-1 cm zbog ručnog mjerenja. pls proverite da li vam ne smeta pre nego što licitirate.Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarnu boju predmeta. Hvala!.

Više detalja

Izbor kupaca

Srebro i zlato Combo

KM 42.30

Shear Combo Pack! Sadrži 1 zlatni eladij maketi Uključuje 1 srebrnu make za starjenje Sjajno za sve oko rezanja! Izvrsno za miješanje! Shear Combo Pack! Sadrži 1 zlatni eladij maketi...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.