• Nedavno
gonicc 8,5 profesionalne rotirajuće zaobilazne makaze za orezivanje obložene titanijumom i makaze za orezivanje nakovnja, Pruneri sa oštricom SK5 za teške uslove rada. Meka ručka za jastuk za svakoga.

gonicc 8,5 profesionalne rotirajuće zaobilazne makaze za orezivanje obložene titanijumom i makaze za orezivanje nakovnja, Pruneri

Zahvalnost:
KM 33.35

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ergonomski dizajn-drška je ergonomski dizajnirana, lagana i udobna, može vam pomoći da olakšate udar i zaštitite ruku i zglob, smanjite bol u ruci uzrokovanu dužom upotrebom. Apsorpcija udara-jastuk i amortizer ublažavaju udar po završetku sečenja. Osigurajte udobno iskustvo. I tvoja ruka i zglob će biti bolje zaštićeni. Kvalitete oštrice-profesionalno izgrađen koristeći sk-5 čelika koji zadovoljava najviše standarde i daje vam preciznost na svaki rez. Idealna upotreba za sečenje lakih grana drveća, grma ruže, žbunja i živica. 2 puta poluga sa dvostrukim menjačem je savršen dizajn u kombinaciji sa uštedom rada i jednokratnim rezom. Podešavanja mehanizma umnožavaju snagu vaše ruke i ne moraju biti poput mehanizma za ratcheting nekoliko puta s radom rezanja, osiguravaju nesmetano iskustvo rezanja. Izdržljiva i stabilna - visokokvalitetna konstrukcija osigurava da će vam proizvodi trajati godinama koje dolaze.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.