• Nedavno
Traka slika • 1 x 50 ft

Traka slika • 1 x 50 ft

Zahvalnost:
KM 4.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

14 dana čisto uklanjanje ostavlja iza bez oštećenja ili ljepljivih ostataka. Traka za maskiranje osjetljiva na pritisak dizajnirana za najzahtjevnije profesionalne slikare. Tipične primjene uključuju maskiranje vanjskog drveta, staklene i metalne površine i morske farbanje aplikacija. Polako povucite kasetu nazad da biste dobili najbolje rezultate. Uklanjanje u uglu u 45 stepeni. Za sjajne rezultate boje provjerite je li površina čista, suha i prašina, tako da traka pravilno se pridržava; Zatim, nanesite traku na površinu dok čvrsto pritisnete dolje dok idete; I na kraju, prepustite se oko 30 do 60 minuta prije čipljenja za uklanjanje kaseta : pričekajte dok se boja ne osuši na dodir prije uklanjanja trake, podignite ga polako povlačenjem na sebe, a zatim uklanjanje na 45 stupnjeva ugao.

Više detalja

Izbor kupaca

Maska za opće namjene

KM 0.74

Traka za maskiranje Scotch za proizvodnju slikarstva 2020 ima dobro prijanjanje, zadržavanje snage i pruža dobre linije boja Teški tack, jednodnevno čisto uklanjanje Upotreba za opće ap

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.