• Nedavno
3m 46547 36 mm x 55 m 2308 Maskiranje trake

3m 46547 36 mm x 55 m 2308 Maskiranje trake

Zahvalnost:
KM 83.88

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dizajniran za nekritične primjene, uključujući paket, brtvljenje i maskiranje opće boje. Dizajniran za nekritične primjene, uključujući paket, brtvljenje i maskiranje opće boje. Pojedinačno zamotana kotrljana dizajna za automobile za maskiranje aplikacija za maskiranje prije slikanja; Uravnotežene karakteristike konstrukcije uključuju dosljedan ljepljivi premaz, otpor ljepila, konzistentno odmotavanje i ostavlja izvrsnu ivicu boje. 3 M Automobilska maska ​​za maskiranje i drži se na raznim površinama, poput papira, vlaknaste ploče, stakla, gume, plastike i metala i uklanja čisto bez ostatka. Ova traka za maskiranje opće namjene može se koristiti za držanje, paket, brtvljenje, opće maskiranje boja i ogroman broj drugih poslova u kojima je potrebna traka osjetljiva na pritisak. Ekonomična vrpca uklanja čisto bez ostataka. 3 M traka za maskiranje automobila dizajnirana je za automobile opće namjene u unutrašnjosti i vanjštini vozila. Proizvodi se sa 3 M ljepljivom tehnologijom, ova mašna traka za maskiranje sigurnosnih plodova ima srednje prijanjanje i uklanja se podizanje i uvijanjem na raznim površinama, uključujući i lajsne, plastične, staklene, metalne, gumene i obojene površine. Ova kaseta se takođe čisto uklanja sa automobilskih površina. Preporučuju se temperature primjene od 60 do 90 ° F, a traka otporna na toplinu do 250 ° F do 30 minuta. Ova se vrpca ne preporučuje za produženo vanjsko izlaganje. Pored automobilskih aplikacija za maskiranje, koristite ovu vrpcu za općenim ulaznim aplikacijama kao što su svjetlo-srednje punjenje, ambalaže električne kabele i kutije za brtvljenje. Na njega napišite kako bi se stvorile privremene naljepnice, post znakove ili oznake granica; A kad se posao učini, uklonite ga bez neželjenog suza ili klizave. Ova svestrana vrpca se odmotava glatko iz kotrljanja za dobru kontrolu i suze lako rukom. Maskirna traka razvijena je posebno kako bi se zaštitilo okružne površine od prekomjernog presvlake, osigurati čiste boje boja i lako se i čisto uklonite. Ova maskarska traka dobro se pridržava, odolijeva otapalima ili vodu iz boje i uklanja čisto bez oštećenja površine. Krepska podloga za papir može biti u skladu sa zakrivljenim i nepravilnim površinama. TAPE ručne suze za aplikacije bez alata.

Više detalja

Izbor kupaca

Traka slika • 1 x 50 ft

KM 4.00

14 dana čisto uklanjanje ostavlja iza bez oštećenja ili ljepljivih ostataka Traka za maskiranje osjetljiva na pritisak dizajnirana za najzahtjevnije profesionalne slikare Tipične primjen

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.