• Nedavno
TAPECASE BC-25SPT-7-48MMX100M Otisnuti CST bijelo sa crnim slovima Sigurnost, širom 1,89 , 109,36 m. Dužina

TAPECASE BC-25SPT-7-48MMX100M Otisnuti CST bijelo sa crnim slovima Sigurnost, širom 1,89 , 109,36 m. Dužina

Zahvalnost:
KM 38.35

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ova traka je savršen proizvod za brtvljenje kutija i paketa svjetlosti. Polipropilenski film presvučen sintetičkim gumenim ljepljivim sistemom. Otporan na vlagu, hemikalije, hladnoću, toplinu i vremenske prilike. Debljina 2,5 mil. 3 M preferirani pretvarač : Tapecase je preferirani pretvarač 3 M; 3m je udružio sa Tapecase kako bi njihovi proizvodi na raspolaganju u većim asortimanom veličina, tako da kupci mogu koristiti vrpcu u raznim aplikacijama. Ova traka je savršen proizvod za brtvljenje kutija i paketa svjetlosti. Polipropilenski film presvučen sintetičkim gumenim ljepljivim sistemom. Otporan na vlagu, hemikalije, hladnoću, toplinu i vremenske prilike. Debljina 2,5 mil. 3 M preferirani pretvarač : Tapecase je preferirani pretvarač 3 M; 3m je udružio sa Tapecase kako bi njihovi proizvodi na raspolaganju u većim asortimanom veličina, tako da kupci mogu koristiti vrpcu u raznim aplikacijama. 2,5 mil Debljina tiskana karton za brtvljenje kartona, savršen proizvod za brtvljenje okvira s odgovarajućom porukom.

Više detalja

Izbor kupaca

Maskiranje, papir, zeleno

KM 1.67

✅ Maskiranje trake, papir, zeleno ✅ Dužina trake : 60 m ✅ Izduživanje trake : 0% Debljina trake : 5,5 mil ✅ Širina vrpce : 1 in ✅ Maskiranje trake, papir, zeleno ✅ Dužina tra

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.