• Nedavno
Stonewood okrugli placemit set od 6, 15 inča, otporni na prirodni i toplotni uređaji, vodeni hitacintni pleteni placemati sa 6 kom. Prstena salveta - Ekološki pleteni placemi i punjači za ploče za večeru

Stonewood okrugli placemit set od 6, 15 inča, otporni na prirodni i toplotni uređaji, vodeni hitacintni pleteni placemati sa 6 kom.

Zahvalnost:
KM 13.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ovaj ručni pleteni placemat je lagan i dovoljno svestran da koordinira dekor iz Rattana Boho Chic do rustikalne seoske kuće. Ova izdržljiva biljna vlakna pletena je da stvori simetričan spiralni uzorak s prirodnom bojom drveta koja dodaje toplinu i težinu u svoj dekor tablice. 15 inča (38 cm). Čuvati u suvom području. Dizajniran za svakodnevnu upotrebu, trpezarijski stolni prostirci se često mogu praviti ili obrisati i raspon u materijalima od tkanine do plastike do prirodnih vlakana. Placemat je komad tkanine, vinilnog ili tkanog materijala koji se nalazi pod postavkom mjesta i dizajniran je za zaštitu trpezarije ispod. Održivi i ekološki prihvatljiv - Vodeni hijacint je biljka koja se ubraja u tropskim plovnim putevima za kontrolu njegovog rasta, tako da ne začepljuje protok vode. praznične tablice. Odlično za svaku priliku - savršena za unutarnju i vanjsku blagovaonicu, pružajući prirodni drveni osjećaj jute za svaku priliku. Set od 6 odgovarajućih prstenova salveta. Zaštitite više površine.

Više detalja

Izbor kupaca

Zlatni tkani placemat Set / 6

KM 3.00

Tkani tekstilni tkanini Jednostavno obrišite čišćenje Boja brzo Netoksično Vodootporni i otpornost na ulje Svaka svaka kolekcija placemata je upravo to! Dizajnirani su da se koriste na

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.