• Nedavno
Doily Butik okrugli butilo sa plavom ružom na bjelokosti tkaninu, veličine 7 inča

Doily Butik okrugli butilo sa plavom ružom na bjelokosti tkaninu, veličine 7 inča

Zahvalnost:
KM 21.75

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% poliester. Mali prolaz. Mašina koja se može prati, sušilica sušenja. Malo nije potrebno peglati ako ga uhvatite iz sušilice. Na raspolaganju su ostali odgovarajući predmeti. Veličina : 7 inča. Mali okrugli dodatno da biste naglasili figurice i svijeće i svježe i lampe u vašem domu i štiti i vaš namještaj od ogrebotine. Često čujem da "moja baka je učinila!" I tu sam da donesem te tople uspomene u vaš dom bez noćnih mora održavanja (blokirajući i škrob bake radilie) jer su 100% poliestera što ih čini otpornim na mrlje i otporne na mrlje i otporne na mrlje. To je savršen poklon za svaku priliku kao što su vjenčanja, rođendani, Božić, pa čak i majčin dan. Lako brodi - Budući da je tkanina - onim prijateljima i voljenima čiji poklon treba poslati poštu .. ne slomiti! Ostali podudarni predmeti poput kamiona mantel šal, dijamantski oblicni oblici, placemi, ostale dužine trkača koje uključuju prilagođene dužine u ručno rađenoj, dostupni su pretraživanjem naziva uzorka i svi će se pojaviti. Ako dostupna količina nije dovoljna, pošaljite mi privatnu poruku i pomoći ću vam.

Više detalja

Izbor kupaca

Zlatni tkani placemat Set / 6

KM 3.00

Tkani tekstilni tkanini Jednostavno obrišite čišćenje Boja brzo Netoksično Vodootporni i otpornost na ulje Svaka svaka kolekcija placemata je upravo to! Dizajnirani su da se koriste na

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.