• Nedavno
Acelitt ženska ležerna dukserica sa dugim dukselim duksevima sa džepovima, S-XXL

Acelitt ženska ležerna dukserica sa dugim dukselim duksevima sa džepovima, S-XXL

Zahvalnost:
KM 21.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

100% akril. Uvezeno. Zatvarač sa zatvaračem. Samo ručno pranje. Ova lagana kapuljača meka je i udobna za nošenje, dres tkanine, koji je ugodan, topao i izdržljiv. Ova kapuljača napravljena je laganim i mekim materijalom zbog kojeg se dobro osjećate za meku kožu. Dvije strane džepove, funkcionalno za nošenje male stvari prilikom rada; Modni duksevi za žene pogodne za svakodnevno trošenje, zvanje, sport, školu, uličnu haljinu, lako se upariti sa čizmama, trapericama, mršavim gamašima za proljeće, jesen i zima. Zip dukserica je lagana tkanina, labava fit, dizajnirana za sport, aktivan, na otvorenom, školu, ured, rad, svakodnevno trošenje. Ovaj dugi duks dugih rukava možete nositi kao sportska jakna za praćenje, dukserica s kapuljačom. Možete rukovati hladnom vodom ili mašinom za pranje sa sličnom bojom. Prigodak : Sport, uniforma, domaća odjeća, casual, jogging, trčanje i više prigoda. To je udobna kapuljačka jakna idealna za svakodnevnu ležerna habanje, sporedna odjeća ili ležanje oko kuće. Možete nositi ove dukseve s kapuljačom sa lijepim par trapericama ili ih nositi preko vašeg seksi sportskog grudnjaka uparenih sa vašim omiljenim kratkim hlačama ili tajicama. Materijal : Ženska paip up hoodie izrađena je od visokokvalitetne tkanine, super meke i udobne, blizu vaše kože, držite vas ugodnijim za nošenje.

Više detalja

Izbor kupaca

HOOOOOOWIE B1B HOODIE OAKLEY

KM 21.98

100% pamuk Uvezeno Povucite zatvarač Mašinsko pranje Redovno uklapanje Klasični pulover sadrži džep za crtanje i džep kenguru i našu ikonični logo na prednjoj strani 100% pamuk Molda

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.