• Nedavno
Brat Bear Hoodie Omladinska dječja dječaka Meka kapuljača Unisex Duksera

Brat Bear Hoodie Omladinska dječja dječaka Meka kapuljača Unisex Duksera

Zahvalnost:
KM 12.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku. Poliester, pamuk. Povucite zatvarač. 8,0 oz., 50/50 pamuk / poliester. Otporna na tabletu i mekšu pređu mlaznog mlaza. Dvostruko obložena kapuljača. Prednji džep torbice. Ultra meka kapuljača sa udobnim fitom i osjećajem. Savršena ideja za poklon za nekoga posebnog ili nošenja za sebe. Pozdravite svoju novu omiljenu odjeću! Nudimo meko u dodir, udobna odjeća sa izdržljivim otiskom, na osnovu visokokvalitetnog, ekološkog tinte. Visokokvalitetne majice, duhotine i duksevi koji su sjajni za momke, djevojke i mlade. Postoji nešto za sve! Odmah ćete voljeti meko osjećaj i sjajno uklapanje ove odjeće! Ručno mi ispisujemo naše dizajne na premiju, vintage-meka, odjeća koja izgleda i osjeća se sjajno. Pretražili smo daleko i široke za savršene majice za naše navijače i kupce! Vjerujemo u pružanje odjeće koju zapravo želite nositi. Primjetit ćete kvalitetu ispravno kad ga stavite. Ponosni smo u visokog kvaliteta i želimo da naši proizvodi budu prvi iz vaše ladice svaki put! Ponosno dizajniran i tiskan u SAD-u, nudimo širok izbor odjeće, koristeći novostepenu tehnologiju i ekološke mastile. Volimo ono što radimo i učinit ćemo sve što je potrebno da osiguramo vaše 100% zadovoljstvo!.

Više detalja

Izbor kupaca

HOOOOOOWIE B1B HOODIE OAKLEY

KM 21.98

100% pamuk Uvezeno Povucite zatvarač Mašinsko pranje Redovno uklapanje Klasični pulover sadrži džep za crtanje i džep kenguru i našu ikonični logo na prednjoj strani 100% pamuk...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.