• Nedavno
CLISPEED 36 kom Badminton Badminton Shuttlecocks Birdies Badminton Birdies Plastic Shuttlecocks trening

CLISPEED 36 kom Badminton Badminton Shuttlecocks Birdies Badminton Birdies Plastic Shuttlecocks trening

Zahvalnost:
KM 6.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Plastika. Proizvedeno u SAD-u ili uvezeno. Loptice za ptice-Težina proizvoda je relativno lagana i lako se čuva i nosi. Trening badmintona - može se dobro primijeniti na svakodnevnu porodičnu zabavu i praksu, donoseći vam više zabave. BADMINTON Flying : letenje plastičnih loptica je veoma blizu badmintona, u kombinaciji sa dobrom preciznošću i stabilnošću, ove loptice su lepa sportska oprema za igru u zatvorenom i na otvorenom, pogodna i za zabavu i za trening. Najlonski BADMINTON-dug vijek trajanja : vijek trajanja plastičnog badmintona je obično 5 - 15 puta od običnog badmintona, kuglasta glava usvaja pjenasti materijal visokog pritiska, tako da je njegov utjecaj isti kao i obični badminton. Visoke ptičice badmintona .. veličina šatla je otprilike 8. 50 X8. 50 X7. 00cm / 3. 34 X3. 34 X2. 75inch, pogodan za sve standardne rekete. Lista paketa 18 x badminton kugle Karakteristike-Boja : stabilne loptice u različitim bojama-lagan i prenosiv, sa dizajnom cijevi, vrlo je zgodan za nošenje i čuvanje plastične badminton lopte. - Profesionalna i izdržljiva plastična loptica je za fitnes, trening, sport i zabavu lagana loptica. - Materijal : Plastična Lopta za igru-Veličina : oko 8, 50x8, 50x7, 00cm/3, 34x3, 34x2 šatlovi za vježbanje. - Dugo korištenje proizvoda za zabavu i praksu uvelike će poboljšati vaše badmintonske vještine badmintona. - Preferirani materijali,, siguran, izdržljiv i praktičan lagani šatl. -Za prijatelje koji vole badminton, ovo je takođe dobar izbor poklona, jako će im se svidjeti najlonski šatl.Opis robe Vježba Badminton Tražite li profesionalni, praktični badminton po razumnoj cijeni? Naši proizvodi će biti vaš dobar izbor.Šatlovi za vježbanje može se dobro primijeniti na vaš svakodnevni trening i zabavu.lagana loptica za nošenje to je odličan sportski dodatak koji će dobro zadovoljiti vaše potrebe.ptičice napravljene od odlične izrade i plastičnih materijala, imaju odličnu izdržljivost i praktičnost.

Više detalja

Izbor kupaca

Brookie 24 ručka - crna

KM 48.10

Amerikanac napravljen u našoj trgovini, koristeći alat koji smo dizajnirali, američki izrađeni aluminij i zalihe Anodizirani aluminij, čvorište na ručici za hvatanje...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.