• Nedavno
Yakattack poluge Zemljenja, 20 x 21 obruč, 48 dugačak

Yakattack poluge Zemljenja, 20 x 21 obruč, 48 dugačak

Zahvalnost:
KM 39.98

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Revolucionarna podlaktica. Mreža obložena gumom. Pruža visok nivo kontrole i tačnosti. Kompaktan i upravljivi sklopivi dizajn omogućava jednostavno skladištenje. Neto otvaranje mjeri 20 x 21 (veliko) za obale, zmija, som i ribolov basa. Napravljen u SAD-u i obuhvaćen našom izgrađenim za životnu garanciju. Revolucionarni podrumski zahvat predstavljen na polugu Neto zemljište nudi neusporedivu stabilnost i kontrolu, dok dizajn šarke omogućava da se ručica savija pored mreže za kompaktnu i laganu karatu, čime se iskorištava mreža za slijetanje najbolju mrežu kada kajak ribolov. Visok nivo kontrole i preciznosti koje nudi podrumski zahvat znači da vam ne treba džinovski obruč za neto neto sljedeću veliku ribu i čini poluge slijetanje mreže suštinski komad kayaka. Ova poluga slijetanja ima širi, tradicionalno dizajniran obruč. Revolucionarne prezore za podlaktice za jednostavno skladištenje pune gumene mreže, tradicionalno dizajniran obruč 20 "X 21" HOOP 47 "" Ukupna dužina poluga mreža za slijetanje je registrovani zaštitni znak kompanije Yakattack, LLC mrežice oblikovane u taiwanu se vrši i montiraju U SAD-u obuhvaćenom našem izgrađenom za život garancije SKU : LLN202148 Mala gradnja je kamen temeljac američkog sna. Yakattack Moto : "Inovacija počinje tamo gdje se završavaju konvencionalne opcije." Osnovan 2009. godine, Yakattack je brzo prerastao u jedan od lidera u kajačko ribarskoj industriji. Specijalizirao se za kajak ribolovni prijevoznik i kajaka. Kao kajački ribolovci koji su usko integrirani u kajačko ribolovnu zajednicu, Yakattack je akutno svjestan onoga što je ovo sport potrebno. Kao rezultat toga, Yakattack dizajni su uvijek rješavajući rješavanje problema koje su relevantne, efikasne i drugo za ništa u pogledu kvaliteta i performansi.

Više detalja

Izbor kupaca

Brookie 24 ručka - crna

KM 48.10

Amerikanac napravljen u našoj trgovini, koristeći alat koji smo dizajnirali, američki izrađeni aluminij i zalihe Anodizirani aluminij, čvorište na ručici za hvatanje Indikatori mjeren

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.