• Nedavno
Irski Cat St Patricks Day Shirt Irski poklon za cat Lover Leprechaun mačka Shirt poklon za muškarce žene

Irski Cat St Patricks Day Shirt Irski poklon za cat Lover Leprechaun mačka Shirt poklon za muškarce žene

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ako primite neočekivane predmete, kontaktirajte nas kako bismo vas mogli ponovo nasmiješiti. Funny St Patricks Shirts pokloni za žene muškarci : ove majice za St Patricks Day sa cool St Patricks Day dizajn je rođendanski poklon ideja za mamu, tatu, sina, kćer, muža, ženu, tetku, ujaka, djevojku, dečka, baku, djed ili prijatelj koji je poseban narod u vašem životu. Udoban za nošenje : napravljen od meke i prozračne tkanine od mješavine pamuka, tkanina je blago rastezljiva, lagana, izdržljiva, ne skuplja se nakon pranja, dobra vlaga i apsorpcija znoja koja nudi veliku udobnost vašoj koži. Ne koristite izbjeljivač za čišćenje ispisa na košulji prilikom pranja. Ako košulju treba ispeglati, peglajte je parom srednje temperature i ne peglajte direktno na grafiku. - Provjerite je li vaša adresa tačna na blagajni kako biste izbjegli kašnjenja. Da bi se produžio životni vek štampane grafičke košulje, može se staviti u mrežastu kesu za veš kada se pere u mašini. Ne radimo nedeljom. Okrenite košulju i operite je vodom sa niskim temperaturama ili hladnom vodom. Pokažite da volite, obožavate i cijenite svoje sretne prijatelje sa našim elegantnim poklonima. Pogodan St Patricks dan majice smiješno za svaku priliku : možete ga nositi na poslu, kod kuće, Dan zaljubljenih, Majčin dan, Dan očeva, Dan nezavisnosti, 4. Durable Print : naši tees su dizajnirani, štampani i isporučeni iz SAD-a. Napomena - Molimo dopustite da postoji razlika od 2-3% prema ručnom mjerenju. - Antikne boje : 60% pamuk, 40% poliester. Sretna usluga : sve naše proizvode dobijamo strogom inspekcijom za srećnu službu za korisnike.

Više detalja

Izbor kupaca

Coleman Robusni Multi-Alat

KM 5.59

15 alata u 1 Nosite više alata u manje prostora Konstrukcija od nerđajućeg čelika otporna na rđu sa čvrstim plastičnim držačem Opruga napunjena za lakšu upotrebu Torbica za nošenj

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.