• Nedavno
Funny Leopard Mama Bod Ljetna Dukserica, Majica Za Odmor Na Jezeru, Poklon Porodične Majice Za Odmor Na Plaži

Funny Leopard Mama Bod Ljetna Dukserica, Majica Za Odmor Na Jezeru, Poklon Porodične Majice Za Odmor Na Plaži

Zahvalnost:
KM 11.49

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ne koristite izbjeljivač za čišćenje ispisa na košulji prilikom pranja. Ako primite neočekivanu stavku, slobodno nas kontaktirajte. - Žene koje žele pripijeniju košulju treba da budu niže-žene koje preferiraju opušteniji kroj treba da budu veće. Proizvedeno u SAD-u. Štampamo u dobroj jednakosti kako bismo osigurali žive boje i trajnu trajnost. - Vrijeme odmora može uticati na vrijeme rukovanja. - Heather boje : 50% pamuk, 50% poliester (Sport siva : 90% pamuk, 10% poliester). Ova kombinacija čini čak i više puta trljajući tkaninu, brzo će vratiti svoj prvobitni oblik bez ostavljanja bora.jula, Patrikov dan, Dan zahvalnosti, Uskrs, Božić, noć vještica, rođendan, godišnjica ili samo normalan dan. Da bi se produžio životni vek štampane grafičke košulje, može se staviti u mrežastu kesu za veš kada se pere u mašini. - Antikne boje : 60% pamuk, 40% poliester. Vaš osmeh je naša prioritetna potraga. - O boji : slika prikazuje stvarne predmete bez posebne obrade. Košulja sa kratkim rukavima okruglog vrata, humanizovanog dizajna, bez čvrstog osećaja oko vrata. Obrada i dostava-svaka stavka je napravljena po narudžbi, pa vas molimo da dozvolite 2-5 Radnih dana u proizvodnji i 3-6 radnih dana za otpremu preko USPS-a. - Provjerite je li vaša adresa tačna na blagajni kako biste izbjegli kašnjenja. Ne namačite dugo (ne više od 15 min). Topla Napomena : - Molimo dopustite da postoji razlika od 2-3% prema ručnom mjerenju. Udoban za nošenje : naše košulje su napravljene od meke i kvalitetne tkanine, kompozicija je poliester i pamuk, biće prijatne za kožu i udobne. Sastav vlakana - Unisex teški pamučni čaj Gildan 5000-jednobojne boje : 100% pamuk. Odlično izgleda sa farmerkama ili šortsom, koji su i moderni i praktični i čine vam udobnim. Okrenite košulju i operite je vodom sa niskim temperaturama ili hladnom vodom. Nakon pranja odeće, najbolje je da je osušite prirodnim putem i ne izlažete suncu. Lako se slaže ova košulja je pogodna za casual, ulicu, kancelariju, dom, školu, svakodnevno nošenje, odmor. Veličina veličine je uniseks i pristaje prilično tačno veličini za većinu muškaraca. Smiješni pokloni na plaži za ljubitelje plaža Žene Muškarci : smiješna majica za odmor na plaži sa cool dizajnom su cool ideje za rođendanske poklone za mamu, tatu, sina, kćer, muža, ženu, tetku, ujaka, djevojku, dečka, baku, djeda ili prijatelja, koji je ljubitelj plaže u tvom životu. - Obratite pažnju na tabelu veličina, potvrdite veličinu odjeće prije naručivanja.

Više detalja

Izbor kupaca

12 Survivors Sharp & Iskra

KM 2.00

Gruba Volfram karbid trokutasta oštrica Fino keramičko trouglasto oštrilo Dijamantski obloženi turpija za nazubljenje Dijamantski kamen za oštrenje Magnezijum za paljenje vatre Jedinstv

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.