• Nedavno
18-u-1 Snowflakes Multi-Tool, 18 u 1 Snowflake Multitool, prijenosni Snowflakes Multitool od nehrđajućeg čelika 6 kom

18-u-1 Snowflakes Multi-Tool, 18 u 1 Snowflake Multitool, prijenosni Snowflakes Multitool od nehrđajućeg čelika 6 kom

Zahvalnost:
KM 45.15

Količina robe
Dostupno na zahtjev

【Visoko Premium materijal】- - - ovaj 18 u 1 snowflake multi alat je napravljen od nerđajućeg čelika, izdržljiv, tehnologija otporna na habanje, nije lako zarđati, savijati ili tupiti, može trajati godinama.Jedinstveni dizajn u obliku pahulje.Ovaj mini alat snowflake dolazi sa pouzdanim karabinerom, lako se može okačiti na privjeske za ključeve, ruksake ili torbice. 【18 u 1 nevjerovatan alat】 - - - Komplet alata 18 u 1 je najnovija nadogradnja.Odvijač s ravnom glavom, rezači kutija, otvarači za flaše, odvijač#3 i #2 Phillips, Imbus ključ od 4, 5 i 6 mm,krajnji ključevi od 1/4 inča, 7/16 inča , 7, 8, 10, 11, 12, 13 i krajnji ključ od 14 mm. 【Široko korišten】 - - - ima samo 3.0 unce i samo 2.5" dugačak, što je tako lako uzeti zajedno sa džepom.Može se koristiti za otvaranje pivske flaše, okretanje šrafa, bicikla, igračaka i more.Is vojni entuzijasti i kampiranje na otvorenom,avantura,spašavanje,sportovi na otvorenom,ukrcavanje i sve što se može koristiti.Također možete istražiti njegovu posebnu upotrebu svojom maštom, vjerujemo da vam mora donijeti više inspiracije!. 【Odličan poklon】 - privjesak za ključeve s više alata snowflake s preslatkim izgledom u obliku pahulje može biti prefektni poklon za vašeg tatu, muža, dečka, bilo kojeg muškarca, od rođendana do Valentinova ili drugih prilika. 【Zadovoljstvo korisnika】 - - - ako imate bilo kakvih problema, pošaljite e-poštu koja dolazi s proizvodom za zamjenu ili povrat novca . Namjera nam je ponuditi najbolje artikle i uslugu za korisnike.

Više detalja

Izbor kupaca

12 Survivors Sharp & Iskra

KM 2.00

Gruba Volfram karbid trokutasta oštrica Fino keramičko trouglasto oštrilo Dijamantski obloženi turpija za nazubljenje Dijamantski kamen za oštrenje Magnezijum za paljenje vatre Jedinstv

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.