• Nedavno
AEXIT Dummy Electronic Security Realistic Crvena LED lampica treperi AA baterija

AEXIT Dummy Electronic Security Realistic Crvena LED lampica treperi AA baterija

Zahvalnost:
KM 23.85

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Izrađen od visokokvalitetnog i izdržljivog materijala, kompaktnog dizajna i jednostavan za instalaciju, čini se da djeluje kao stvarna sigurnosna kamera. Zaštitite svoje domove, trgovine i poslovne, pogodne za unutarnju i vanjsku upotrebu, pomiješajte lutke i kamere za povećanje sigurnosne vrijednosti, povećajte svoju sigurnost u frakcijskom trošku kamere. I efikasan način upozorenja kriminalaca, ugrađen brzo i lako na strop ili zid pomoću uključenih vijaka, nije potrebno ožičenje, 2 kom. AA radi (uključeno). Jeftino rješenje za sigurnosne krađe problemi sa visokim profesionalnim, ne motoriziranim pokretom pan, svjetlo za aktiviranje, sa elegantnim i savremenim dizajnom, ovaj je kamera vrlo popularna. Paket uključuje : 1 x realističnu sigurnosnu kameru, 1 x upozorim neke vijke. Izrađen od visokokvalitetnog i izdržljivog materijala, kompaktnog dizajna i jednostavan za instalaciju, čini se da djeluje kao stvarna sigurnosna kamera. Zaštitite svoje domove, trgovine i poslovne, pogodne za unutarnju i vanjsku upotrebu, pomiješajte lutke i kamere za povećanje sigurnosne vrijednosti, povećajte svoju sigurnost u frakcijskom trošku kamere. I efikasan način upozorenja kriminalaca, ugrađen brzo i lako na strop ili zid pomoću uključenih vijaka, nije potrebno ožičenje, 2 kom. AA radi (uključeno). Jeftino rješenje za sigurnosne krađe problemi sa visokim profesionalnim, ne motoriziranim pokretom pan, svjetlo za aktiviranje, sa elegantnim i savremenim dizajnom, ovaj je kamera vrlo popularna. Paket uključuje : 1 x realističnu sigurnosnu kameru, 1 x upozorim neke vijke. Opisi : Ovo je kamena za nadzor lutka. Sada možete upozoriti pljačku, krađu i vandalizam bez visokih troškova sigurnosne kamere. Kada se postavi u zapaljeno unutarnje ili vanjsko područje, čak i najsofisticiraniji zločinci smatrat će da mjesto čuva visokotehnološki nadzorni sustav.0feature : 1. Realni izgled, izgleda kao sigurnosna kamera.2. Potpuno podesivi metalni nagib i rotaciju.3. i vrlo efikasan način upozorenja kriminala.4. Instalira brz i jednostavan na strop ili zid pomoću uključenih vijaka.5. Aktivacijsko svjetlo : Crveno LED svjetlo će treptati.6. Nije potrebno ožičenje za postavljanje.7. Zaštitite svoje domove, maloprodajne trgovine i poslovne .8. Može se koristiti i u zatvorenom i na otvorenom. Naziv proizvoda : Realisticki sigurnosni fotoaparat : 2 x AA 1.5 V baterija (baterija je uključena ovdje.) Težina : 245g0package Sadržaj : 1 x Realistička izgleda sigurnosna kamera1 X Upozorenje Neki vijci0 Note : Ovo je a Funkcioniranje video kamere.

Više detalja

Izbor kupaca

P3224-V MKII 720P Dome

KM 148.25

Axis P3224V MK II 1.3 Megapikselna mrežna kamera boja 1280 x 720 2,80 mm 10 mm 3,6x optički kabl kupola, nosač nosača Axis nudi tržište # 39; # 39; S Najširi i najsutniji raspo

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.