• Nedavno
Nail Art Stamper, prozirni Stamper za nokte vidljivi prozirni Silikonski manikir Art Stamper vrh za nokte komplet za štancanje noktiju ploča za manikuru ploča za štampanje noktiju ploče za štancanje noktiju Set za DIY dekor za nokte

Nail Art Stamper, prozirni Stamper za nokte vidljivi prozirni Silikonski manikir Art Stamper vrh za nokte komplet za štancanje noktiju

Zahvalnost:
KM 2.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dolazi sa uzorkovanom plastičnom pločom, tako da možete kreirati sopstvene nokte bez troškova salona za nokte. Zamjenska silikonska glava neće zaprljati prašinu, a silikonsku glavu možete zamijeniti kada vam zatreba. Dolazi sa uzorkovanom plastičnom pločom, tako da možete kreirati sopstvene nokte bez troškova salona za nokte. Jednostavan francuski manikir : sa ovim pečatom za nokte možete ga koristiti i za izradu francuskih noktiju, metoda je vrlo jednostavna, Možete to učiniti sami. Glava zaklopke je napravljena od mekanog i elastičnog silikonskog materijala, koji neće naštetiti noktima.

Više detalja

Item Type:
Silicone Seal
Material:
Silicone
Seal Size:
Approx. 3.5x2.5x2.5cm / 1.4x1.0x1.0in 
Printing Size:
Approx. 6x4cm / 2.4x1.6in 
Features:
A Special Seal for Nail Art Printing and Image Transfer. It Adopts a Transparent Large Head Design. the Silicone Head is Soft and Flexible. the Transfer is Convenient and Easy to Cleansing. It Can Also Be Used As a French Nail Production.
Package List:
1 x Seal:
1 x Printed Board:
Note:
Manual measurement, there will be a little error.Please note that the printed board of this product will be sent randomly, please make sure you don't mind before ordering.:

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.