• Nedavno
Hillman Group 44245 1/4 x 1-1/4-inčni metalni klin za Tiple, 10 pakovanja

Hillman Group 44245 1/4 x 1-1/4-inčni metalni klin za Tiple, 10 pakovanja

Zahvalnost:
KM 3.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Dužina paketa je 5.842 centimetara. Visina paketa je 3.048 centimetara. Širina paketa je 4.064 centimetara. Težina paketa : 0,2 funte. Opis proizvoda igle za Tiple, koje se nazivaju i paralelne igle, obično se koriste za zadržavanje dijelova u fiksnom položaju ili za očuvanje poravnanja. Zakošeni su na oba kraja radi lakšeg umetanja. Izbor veličina i dužina koristan je dodatak dobro opremljenoj trgovini ili laboratoriji. Od proizvođača igle za Tiple, koje se nazivaju i paralelne igle, obično se koriste za zadržavanje dijelova u fiksnom položaju ili za očuvanje poravnanja. Zakošeni su na oba kraja radi lakšeg umetanja. Izbor veličina i dužina koristan je dodatak dobro opremljenoj trgovini ili laboratoriji.

Više detalja

Izbor kupaca

Wix Filter za gorivo

KM 6.23

Ford & Mazda lagani kamioni sa dizel eng (8285), Kobelco, Thomas, TCM, Westerbeke, Ostalo Ford & Mazda lagani kamioni sa dizel eng (8285), Kobelco, Thomas, TCM, Westerbeke, Ostalo...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.