• Nedavno
Šav Rupa Punch Od Nehrđajućeg Čelika Stan Usta Zubac Dlijeto Kliješta Koža Ručni Alat Rupa Punch Pojačanja

Šav Rupa Punch Od Nehrđajućeg Čelika Stan Usta Zubac Dlijeto Kliješta Koža Ručni Alat Rupa Punch Pojačanja

Zahvalnost:
KM 45.60

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Koristeći izdržljiv materijal od nerđajućeg čelika, sa odličnom sposobnošću probijanja, radite. Klešta za ruke su veoma pogodna za sve potrebe za DIY obradom kože, šivanjem i rukotvorinama. Ušica i dizajn glave klešta za kopču mogu čvrsto fiksirati kopču minimalnom silom, a operacija je jednostavna. Obično se koristi za bušenje rupa u koži, vinilu i tankim metalnim pločama itd. Probijač rupa za šavove je pogodan za kaiševe, cipele, novčanike i jakne, itd. Specifikacija : vrsta artikla : rupa za šivanje Punch Material : Nerđajući čelikuloga : Punch Shape : Flat mouthaplikacija : kaiševi, cipele, novčanici, jakne, itd. Lista paketa : 1 x rupa Punch3 x igla za bušenje 1 x Gasketiako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu koji ste dobili, kontaktirajte nas putem e-pošte i mi ćemo vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

Više detalja

Item Type:
Stitching Hole Punch
Material:
Stainless steel
Role:
Punch
Shape:
Flat mouth
Application:
Belts, shoes, wallets, jackets, etc. 
Package List:
1 x Hole Punch3 x Punch Needle 1 x Gasket
If you have any questions about the product you received, please contact us by email and we will get back to you as soon as possible. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.