• Nedavno
Makita P-43686 Abrazivni Diskovi Sa Čičak Trakom-5 Crveni

Makita P-43686 Abrazivni Diskovi Sa Čičak Trakom-5 Crveni

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Izuzetno izdržljiv aluminijum oksid papir sa čičak podlogom. Idealno za nasumične Brusilice. Dobre performanse brušenja za profesionalnu upotrebu. Pruža glatkiju završnu obradu i duži vijek trajanja papira. Pogodno za drvo i obični čelik.Kompatibilno sa Makita dbo180 DBO140 BO5012 BO5010 BO5021 BO5030 BO5031 BO5041 Bosch B&D Dewalt AEG Milwaukee Metabo i Festool mašinama.8 rupa koristi se sa usisavanjem prašine za poboljšanje zdravlja i bolji završetak.Veličina 125mm. Grit 240.Količina pakovanja 50. Makita je vodeći proizvođač profesionalnih električnih alata na tržištu sve operacije rezanja ostavljaju određenu hrapavost na površini materijala koje je potrebno ukloniti prije nego što se drvo može koristiti u većini gotovih aplikacija premazani abrazivi su fleksibilni i dovoljno fini da se koriste za površinsku obradu premazani abraziv se sastoji od 3 glavne komponente abrazivni abraziv specifičan za primjenu materijal za podlogu za držanje abraziva i sredstvo za lijepljenje za lijepljenje granulacije na podlogu veličina granulacije je određena brojem rupa po kvadratnom inču koji je potreban sito dizajnirano za prikupljanje granulacije što je manji broj grublji rezani Makita abrazivi posebno za dizajnirani za brušenje drveta izrađeni su od osnovnog aluminijum oksida izdržljivog lepljenja sa najprikladnijim materijalom za podlogu Makita abrazivi takođe dobro rade na metalnim površinama i za sve primene gde statičko nagomilavanje može dovesti do začepljenja papira bijeli abrazivi bijeli aluminijum oksid sa stearatom kako bi se obezbedio kvalitet protiv začepljenja imaju odličnu završnu obradu na laku i punilu sa dužim vijekom trajanja.

Više detalja

Izbor kupaca

Wix Filter za gorivo

KM 6.23

Ford & Mazda lagani kamioni sa dizel eng (8285), Kobelco, Thomas, TCM, Westerbeke, Ostalo Ford & Mazda lagani kamioni sa dizel eng (8285), Kobelco, Thomas, TCM, Westerbeke, Ostalo...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.