• Nedavno
Jzrh krig, keramička čaša za kafu pogodna za ured i dom može se nakloniti četverodijelni set vodenih čaša sa kašikom

Jzrh krig, keramička čaša za kafu pogodna za ured i dom može se nakloniti četverodijelni set vodenih čaša sa kašikom

Zahvalnost:
KM 48.45

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Udobno za upotrebu : Ručka šalice za kafu je udobna i odgovara većini ljudi, olakšavajući se drži. Dakle, želite piti kafu cijeli dan. Gornji poklon : Šalica za kafu ima elegantnu bisernom finišu koja je izdržljiva i neće ogrebati, oguliti ili blijediti. Šalice za kafu su upakovane u poklon kutije i mogu se dati roditeljima ili prijateljima kao pokloni za Božić, Dan zahvalnosti, Dan oca, majčin dan. Lako za čišćenje : Ova keramička krigla za kafu može se oprati rukom ili u perilici posuđa. Pogodno i nema potrebe za brigom za čišćenje. Set 4 kašike, baza, šolja, toplije. Široko dno omogućava šalicu da se čvrsto sjedne i ne lako se prevrne. Primjenjiva mjesta : Termoizolaciona izolacija šalica za kavu s ručkom i izolacijskim poklopcem ima različite namjene i pogodan je za različite prigode. Šolice za kafu su najbolji izbor za dom, ured, putovanja, odmor, ispunjen raznim pićima kako bi vas cijeli dan održao u dobrom raspoloženju. Podsetnik : Keramika su odjednom oblikovana rukom. Mali oštećenja poput malih mjehurića, malih crnih tačaka i neravnomjerne stakliranje neizbježni su u procesu proizvodnje i pucanja i nisu kvalitetni problemi. Navedene slučajne slučajne pojave biće izbjegavane. Perfekcionizam je oprezan. Uzorak : Cartoonproduct Kategorija : Cup Colour : Trodijelni setmaterijal : Podešavanje : Pojedinačni pričvršćivač : Spainshape : Da, Pokloni : Da, poslovni poklon za poklon : Boja Box Boxproduct Kvaliteta kvaliteta : Kvalitetna proizvoda : Zaštita okoliša : Cartoon Capacity : 301-400mlgift-davanje : poslovni pokloni, pokloni za dobrobit, pokloni za odmor, nagrada Komemoracija, konferencijski pokloni, žene, muškarci, studenti, kolege, prijatelji, kupci, srednji, mladi, mladi Mjesta PEOPLEAPplicabilna : Kafić, ured, studija ,.

Više detalja

Izbor kupaca

Wix Filter za gorivo

KM 6.23

Ford & Mazda lagani kamioni sa dizel eng (8285), Kobelco, Thomas, TCM, Westerbeke, Ostalo Ford & Mazda lagani kamioni sa dizel eng (8285), Kobelco, Thomas, TCM, Westerbeke, Ostalo...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.