• Nedavno
Blaze i Monster mašine: Axle City Racers

Blaze i Monster mašine: Axle City Racers

Zahvalnost:
KM 2.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Budite Blaze i još 6 heroja uključujući Starlu, Pickle i Crusher. Trkajte se sa prijateljima u režimu podeljenog ekrana za 4 igrača. Pojačajte sa pojačanjima brzine, nadogradnjama i jedinstvenim karakternim sposobnostima. Osvojite kup na Axle City grand Prixu, Monster Domeu i još mnogo toga. Auto pogon sa opcionim jednostavnim kontrolama za mlađe igrače. Na oznake, pripremite se za trku sa Blaze i njegovim prijateljima Monster Machine! Od šarenih ulica Axle Cityja do sjajne kaskaderske staze Monster Dome, Svijet Blaze je vaš za istraživanje! Zato Vežite pojaseve i preuzmite kontrolu nad Blazeom, Pickleom, Daringtonom, Zegom, starlom, Stripesom.. pa čak i varalicom Crusher! Vrijeme je da se utrkujete velikom brzinom i krenete na prvenstvo ili se takmičite sa do 4 igrača u režimu podijeljenog ekrana na kauču! Zabava se nastavlja. Možete da pojačate, driftujete, skačete i izvodite vratolomije oko neverovatnih numera kao što su race to Eagle Rock, Stuntmania i još mnogo toga! Uključivanje ključem za aktiviranje jedinstvene vještine vašeg lika i nadmudrivanje konkurencije. Prilagodite Blaze i njegove prijatelje u garaži. A sa funkcijama stem obrazovanja, plus pristupačne opcije kontrole kao što je pomoćnik za auto-pogon, mlađi igrači će imati eksploziju otkrivanja dok se takmiče za slavu.

Više detalja

Izbor kupaca

Wix Filter za gorivo

KM 6.23

Ford & Mazda lagani kamioni sa dizel eng (8285), Kobelco, Thomas, TCM, Westerbeke, Ostalo Ford & Mazda lagani kamioni sa dizel eng (8285), Kobelco, Thomas, TCM, Westerbeke, Ostalo...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.