• Nedavno
Thrustmaster T-bežični crni PS3 i PC Gamepad

Thrustmaster T-bežični crni PS3 i PC Gamepad

Zahvalnost:
KM 37.30

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Thrustmaster T-bežični crni gamepad ima nekoliko ključnih funkcija koje će se izvući iz gomile. Koristi samo 3 AAA baterije i pruža više od 50 sati trajanja baterije. Ovo u potpunosti eliminira smetnje drugih uređaja koji rade u opsegu od 2,4 GHz i optimizirani vijek trajanja baterije. Kompatibilan je s Play Station 3 i PC-om (Windows XP, Vista, 7 i 8).4 GHz bežična igra. Funkcija sa više igrača : Automatska sinhronizacija Gamepad i njenog predajnika. "Početna" dugme omogućava vam pristup Play Station 3 menija. Sadrži 360 ° neklizajućih hvataljka na ručkama, a teksturirana guma na 2 palca. Funkcija sa više igrača : Automatska sinhronizacija Gamepad i njenog predajnika. Potpuno programirati : Svi gumbi mogu se zamijeniti, zahvaljujući ekskluzivnom "mapiranju" funkciji.4 GHz bežična igra. Znajući da će T-bežična crna biti oružje izbora za upotrebu u kooperativnim igrama, Thust Master ga nudi i u paketu od 2 kontrolera nazvan T-bežičnim Duo paketom. Zahvaljujući svojoj dvostrukoj kompatibilnosti, ovo je idealan Gamepad za bežični višestruko igrač na PC-u i Play Station 3.

Više detalja

Izbor kupaca

UAC FI 1062C Zračni filter

KM 1.67

Potpuno novi, zamena OE : UAC Brendirani zračni filter Udahnite lakše, smanjite polen i prašinu, sprječite mirise za brdo u vašem vozilu Filtri izvan zraka kontaminanata koji prolaze kr

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.