• Nedavno
FERTO NFL fazne jogger pantalone za žene sa izvlačenjem i elastičnim pojasom

FERTO NFL fazne jogger pantalone za žene sa izvlačenjem i elastičnim pojasom

Zahvalnost:
KM 3.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

82% poliester, 18% spandex. Napravljeno u SAD-u i uvezeno. Savršeni jogeri - svima je potreban par joggera u svom ormaru! Zaustavite svoj omiljeni tim u ovim slatkim, zvanično licencirani kardinali jogger hlače - sve dok ostajete ugodno!. Visokoplasni dno sa pojasom i elastičnim pojasom - pojačani pojas omogućava prilagođenu prikladnost, dok elastični pojas pruža udobnost i podršku. Zvanično licencirani logotipi i boje - Ovi zvanično licencirani kardinalni jogeri sadrže full-color Team Logo na lijevoj strani tako da možete predstavljati svoj tim u stilu. Brzo suho, Wilure Wicking tkanina - ostat ćete ugodno cijeli dan duže nošenje ceretove suhom tkanine. Ovi se jogeri izrađuju od spandeksa i poliestera kako bi vas ohladili i suvi. Odgovara istinitoj veličini - možete se obratiti grafikonu veličine da biste pronašli savršenu veličinu. Ovi jogeri dizajnirani su s opuštenim, suženim prikladom koji je udoban i laskav. Tražite način da pokažete svoj timski duh? Podignite svoj izgled sa par službeno licenciranih Arizona Cardinals Jogger Hlače. Ovi duks visokog donjeg kardinala imaju kablovski pojas i elastični pojas. Oni takođe imaju opušteni, konusni fit i magnirani gležanj. Inseam hitovi u savršenoj dužini, s dovoljno svestranosti za nošenje dok navijate na arizonskim kardinalima na igri ili ih nosite kao PJ-a dok se opuštate kod kuće. Materijal tih ženskih jogger pantalona je tkanina za vrhovnu trunaked️, s svojstvima koji čine vlage kako bi vam bili ugodni i suvi. Osim toga, ove kardinalne dukseve sadrže full-corl Arizona Cardinals Logo na lijevoj strani na čvrstoj pozadini. Ako želite elegantan i ugodan način za predstavljanje omiljenog tima, ne potražite više od ovih kardinalnih hlača. Ove žene ženske jogger pantalone odgovaraju istinitim veličini i postat će vam omiljeni korektori Arizona Cardinals.

Više detalja

Izbor kupaca

Wix Filter za gorivo

KM 6.23

Ford & Mazda lagani kamioni sa dizel eng (8285), Kobelco, Thomas, TCM, Westerbeke, Ostalo Ford & Mazda lagani kamioni sa dizel eng (8285), Kobelco, Thomas, TCM, Westerbeke, Ostalo...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.