• Nedavno
Unisex-baby dječji krevetić meke cipele Newborn protiv klizanja neutralna dječak djevojka 0-18 mjeseci nošenje stranaka.

Unisex-baby dječji krevetić meke cipele Newborn protiv klizanja neutralna dječak djevojka 0-18 mjeseci nošenje stranaka.

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Odaberite Veličina da biste vidjeli povratnu politiku za stavku. Etilen vinil acetat jedinice. 1. 【Materijal】 -Soft Eva, nema nikakve stimulacije na kožu bebe, siguran testirani materijal čini bebu vrlo topla i ugodno. 2. 【Lako trošenje】 - obruč i petlja čine naše cipele lako da se stave, polete, savršeno će ostati na nogama vaše bebe, zadržavajući cipele da padnu i ostanu na nogama vašeg djeteta!. 3. 【Mekani jedini klizanje】 -anti-kliznim mekim potplatom dobar je za bebe stopala prirodno osjećaju zemlju. Savršen je za zdraviji rast i hodanje. 4. 【Savršeni poklon】 -ne za bilo koje prilike.Perfect za zabavu, vjenčanje, fotografiju, obiteljski okupljanje savršenog poklona. 5. 【Najbolja usluga】 Omogućavanje najkvalitetnijeg proizvoda i najbolje korisničke usluge naš je naziv br.1. Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni, kontaktirajte nas i mi ćemo se pobrinuti za vas. Etilen vinil acetat jedinice. 1. 【Materijal】 -Soft Eva, nema nikakve stimulacije na kožu bebe, siguran testirani materijal čini bebu vrlo topla i ugodno. 2. 【Lako trošenje】 - obruč i petlja čine naše cipele lako da se stave, polete, savršeno će ostati na nogama vaše bebe, zadržavajući cipele da padnu i ostanu na nogama vašeg djeteta!. 3. 【Mekani jedini klizanje】 -anti-kliznim mekim potplatom dobar je za bebe stopala prirodno osjećaju zemlju. Savršen je za zdraviji rast i hodanje. 4. 【Savršeni poklon】 -ne za bilo koje prilike.Perfect za zabavu, vjenčanje, fotografiju, obiteljski okupljanje savršenog poklona. 5. 【Najbolja usluga】 Omogućavanje najkvalitetnijeg proizvoda i najbolje korisničke usluge naš je naziv br.1. Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni, kontaktirajte nas i mi ćemo se pobrinuti za vas. Prve šetačke cipele izgrađene su za poticanje prirodnog pokreta za prve šetače. Dizajniran za bebe cipele za nošenje za nošenje za novorođene dječake i djevojačko stopalo, savijanje i savijanje sa svakim korakom. Njihova mekani potplat omogućava da se noge zahvasti dok počinju hodati i prostora za malene noge za rast.

Više detalja

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.