• Nedavno
BabyRice New Baby handprint footprint Kit, obrišite bez mastila sa brušenim srebrnim okvirom ekrana, Crni nosač 0-3 god

BabyRice New Baby handprint footprint Kit, obrišite bez mastila sa brušenim srebrnim okvirom ekrana, Crni nosač 0-3 god

Zahvalnost:
KM 34.15

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Odličan komplet za otisak ruke-veličina okvira je pogodna od rođenja do 3 godine. Površina prikaza štampe je dovoljno velika da prikaže najmanje 1 otisak djeteta od 3 godine. Maramice bez mastila su bezbedne za upotrebu na novorođenoj koži, ove maramice se koriste u američkim bolnicama kao metoda identifikacije za novorođenčad!. Predivan i jedinstven proizvod za čuvanje beba napravljen u Velikoj Britaniji. Veliki okvir za prikaz, mjerenje stakla 9x12", ukupna veličina okvira cca. 12x15". Dizajniran i napravljen od strane Baby Rice, ovo je velika vrijednost prints kit zajedno sa prekrasnim okvir ekrana kao na slici. Babyrisin komplet za štampanje bez mastila hvata fine linije, bore i otiske ruku i stopala. Pogodan je i za otiske kućnih ljubimaca i životinja, a možete čak i ispisati svoj poljubac za svoju voljenu osobu! Okvir je veličine 11, 5x8, 5ïï" - ovo je mjerenje stakla. Veličina okvira uključujući i sam lajsni je cca. 8, 5x11, 5.". Prostor za prikaz fotografija je za standardnu fotografiju 6x4ï". Štampanje površina ekrana je 6, 5x4, 5ïľ". Prostor za bebine detalje na kartici za montiranje je 1x3¾ " - jednostavno pišete rukom ili ispisujete bebine detalje na komad papira ili kartice i zalijepite na svoje mjesto sa zadnje strane kartice za montiranje (na isti način na koji je fotografija stavljena). Okvir je jednostavan za montažu i dolazi sa pričvršćivačima. Komplet za brisanje bez mastila je tako jednostavan za upotrebu, bez nereda i 100% siguran za upotrebu na delikatnoj koži novorođenih beba. (Ovaj komplet je u skladu sa propisom EC No. 1907/2006). Imaćete odličan predmet za uspomenu - snimite grafike vaše dragocene voljene osobe i ponosno ih prikažite! Ovi kompleti su kompleti za brisanje bez mastila - maramica koju koristite za uzimanje otisaka neće ostaviti mastilo/boju na rukama i nogama. 1 brisanje / bris će uzeti oko 6-10 otisaka (u zavisnosti od veličine bebe) i uključena su 4 komada A4 bijele karte. Iako je maramica bez mastila bez mastila, biće nekih ostataka nakon što šaka/stopalo dođe u kontakt sa posebno premazanim papirom, šaka/stopalo se može lako oprati čistom sapunom i vodom ili obrisati maramicom za bebe. Komplet za štampanje je veoma jednostavan za upotrebu, puna uputstva su priložena uz svaki komplet, ali osnove su : 1) jednostavno obrišite maramicu bez mastila preko bebinog stopala 2) nežno pritisnite stopalo na posebno premazanu karticu 3) vaši otisci počinju da se magično pojavljuju! Ovi kompleti su odličan mali poklon za svakog novog roditelja, poklon za krštenje itd.

Više detalja

Izbor kupaca

UAC FI 1062C Zračni filter

KM 1.67

Potpuno novi, zamena OE : UAC Brendirani zračni filter Udahnite lakše, smanjite polen i prašinu, sprječite mirise za brdo u vašem vozilu Filtri izvan zraka kontaminanata koji prolaze kr

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.