• Nedavno
PEBEO Setcolor neprozirna boja za tkanine 1-litarska bočica, Cornflower

PEBEO Setcolor neprozirna boja za tkanine 1-litarska bočica, Cornflower

Zahvalnost:
KM 1.67

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Setacolor neprozirna je dostupna u 40 boja u 45 ml (15 su shimmer), 24 boje su dostupne u 250 ml (8 su shimmer), a 15 boja je dostupno u 1 litru, (3 su shimmer). Boja se osuši na zraku za 1 sat; može se fiksirati peglanjem (položaj pamuka), 5 minuta, na poleđini tkanine; ili u rerni, 5 minuta na 150 stepeni c (300 stepeni f) (stabilizovana temperatura). Setacolor neprozirna može se nanijeti na sve tamne i svijetle tkanine, uključujući crne, fine ili teške : pamuk, vunu, baršun, netkanu, pa čak i kožu. Setcolor neprozirne boje su spremne za upotrebu; nije potrebno razrjeđivač; za nanošenje četkom preporučuje se korištenje pebeo Cobra deco ili Iris četkica; čiste četke sa sapunom. Boje, nakon fiksiranja, otporne su na mašinsko pranje na 40 stepeni c (100 stepeni f) i hemijsko čišćenje. Neprozirne Setacolor boje dostupne su u 25 živih i intenzivnih neprozirnih boja, kao i u 15 spektakularnih svjetlucavih boja koje blistaju iridescentnim efektima koji se mijenjaju kretanjem svjetlosti. Spremne za upotrebu, intenzivne i koncentrirane, boje se koriste čiste ili razrijeđene vodom za postizanje akvarelnih efekata i pogodne su za razne tehnike. Živopisne i svijetle, Setcolor neprozirne boje imaju izuzetnu moć prekrivanja za ukrašavanje tamnih ili svijetlih tkanina. Njihova bogata tekstura posebno je pogodna za rad četkom, šablone, pa čak i sitotisak. Jednom nanesene, jednostavno" postavite " boje peglom ili u kuhinjsku pećnicu. Kada se poprave, dizajn odoleva mašinskom pranju i hemijskom čišćenju. U skladu sa ASTM D-4236.

Više detalja

Izbor kupaca

Athena Fluoride štit

KM 44.98

Brodovi iz Nevade USA! SAD prodavač! / Bit će isporučen 2 radna dana Uklade odgovara Jupiter Atheni, melodiji, delfiju, vodoslusu, Venu, Orion, Microlitu, Neptunu...

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.