• Nedavno
CZDYUF Car Glavni jastuk za naslon za naslon za sjedala u automatskoj memorijskoj pjeni pamučni jastuk tkanina sprat Potprema za putnicu

CZDYUF Car Glavni jastuk za naslon za naslon za sjedala u automatskoj memorijskoj pjeni pamučni jastuk tkanina sprat Potprema za putnicu

Zahvalnost:
KM 246.06

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Brzo se oporavi za oko 5 sekundi. Zaštitite vrat, za dugih pogona. Udoban dizajn memorijske pjene može se koristiti bilo kada, bilo gdje, bilo gdje bez brige o pritisku. Podesiva položaj i stezanje visine. Unutar memorijske pjene, ne može pratiti, ako postoji miris nakon što dobijete pošiljku, normalno je, ne zabrinut, neka prirodna ventilacija 2 dana. Brzo se oporavi za oko 5 sekundi. Zaštitite vrat, za dugih pogona. Udoban dizajn memorijske pjene može se koristiti bilo kada, bilo gdje, bilo gdje bez brige o pritisku. Podesiva položaj i stezanje visine. Unutar memorijske pjene, ne može pratiti, ako postoji miris nakon što dobijete pošiljku, normalno je, ne zabrinut, neka prirodna ventilacija 2 dana. Brzo se oporavi za oko 5 sekundi. Protect vrat, za dugi odmor. Udobni dizajn memorijske pjene može se koristiti bilo kada, bilo gdje bez zabrinjavanja o pritiskom na prešanje. Položaj visine i zategnite. 2 dana. Naziv : glavna guma za glavu glavu : iznutra : memorijska pjena, izvana : poliestersize : 25x22x10cmpackage uključuje : 1 * Automobilski jastuk, kontaktirajte me u roku od 24 sata i daćemo vam Zadovoljavajući odgovor. Struk je zamišljen kao zagrljaj oko oblika, 3 D Curveupport, udobna podrška za zaštitu grebena.

Više detalja

Name:
Car Headrest pillow
Material:
inside
Size:
25X22X10cm
Package Include:
1 *Car pillow:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
The waist is designed as hugging around the shape, 3D curvesupport, comfortable support ridge protection. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.