• Nedavno
4 kutije 3D javorov list nail Glitter šljokice jesen Nail Art naljepnice holografski jesen Glitter Leaves pahuljice Metalik crvena žuta narandžasta mješoviti DIY dizajn jesen Nail Decals zahvalnosti dekoracije za nokte

4 kutije 3D javorov list nail Glitter šljokice jesen Nail Art naljepnice holografski jesen Glitter Leaves pahuljice Metalik crvena

Zahvalnost:
KM 1.33

Količina robe
Dostupno na zahtjev

padajuće naljepnice za nokte izrađene su od visokokvalitetnih materijala koji su sigurni za nošenje na koži. Odaberite boju svog šljokica. samo nekoliko minuta možete dobiti izuzetne jesenske dekoracije za nokte. Jedinstvene boje mogu stvoriti razne blistave jesenske dizajne noktiju. Takođe se može koristiti sa gelom za kosu ili sjajnim prajmerom kako bi vaše iskrice ostale duže, lako se uklanjaju vodom. Služba za korisnike : na sva pitanja biće odgovoreno u roku od 12 sati. Služba za korisnike : na sva pitanja biće odgovoreno u roku od 12 sati. Visoka kvaliteta : padajuće pahuljice sa šljokicama za nokte pokazuju različite efekte sjaja iz različitih uglova. Nanesite dva tanka sloja odabranog laka za nokte. Jedinstvene boje mogu stvoriti razne blistave jesenske dizajne noktiju. padajuće naljepnice za nokte izrađene su od visokokvalitetnih materijala koji su sigurni za nošenje na koži. Nanesite osnovni sloj. Jednostavan za upotrebu : lako se nanosi na prirodne ili umjetne nokte, čak i ako niste toliko upoznati sa jesenskim dizajnom noktiju, možete ga lako primijeniti slijedeći upute na osnovu opisa. Odaberite boju laka za nokte. Ako su holografski laserski sjajni listovi oštećeni ili imaju ozbiljne probleme sa kvalitetom, zamijenit ćemo ga besplatno ili vratiti u potpunosti. Široko korištenje : naljepnice za nokte od javorovog lista možete nanijeti na sjajilo za usne, oči, lice, kosu i tijelo kako biste dobili više sjajnih efekata. Jesenji dekor za nokte : dobićete 4 kutije 3 D šljokice za nokte sa javorovim listom, Svaka boja naljepnica sa javorovim listom je pojedinačno upakovana u posudu. Može se koristiti i kao sjaj od smole, takođe savršen za ukrasite futrolu za telefon, knjige, novčanike, cipele, čestitke, ogledala, DIY zanate itd. Nanesite završni sloj kako biste spriječili da šljokice otpadaju. Široko korištenje : naljepnice za nokte od javorovog lista možete nanijeti na sjajilo za usne, oči, lice, kosu i tijelo kako biste dobili više sjajnih efekata. Visoka kvaliteta : padajuće pahuljice sa šljokicama za nokte pokazuju različite efekte sjaja iz različitih uglova.

Više detalja

Item Type:
Fall Glitter for Nails
Color:
as the picture shows
Quantity:
4 Boxs Fall Nail Art Decals
How to do Sequin Nails:
1. Buff and clean nails as normal manicure process.:
2. Choose your nail polish color.:
3. Choose the color of your sequin. They should go together, the contrast should be fine.:
4. Apply a base coat. You need it to protect your nails.:
5. Apply two thin coats of your chosen nail polish.:
6. Press the sequins on your nails, If the sequins are small, just spill them on to your nails.:
7. Apply a top coat to prevent the sequins from falling off.:
Makeup and Beauty Instructions:
Use with hairspray or gloss primer to make your sequins stay longer on the face, body, and hair.:
Warm tips:
Item color displayed in photos may be showing slightly different on your computer monitor since monitors are not calibrated same. :

Izbor kupaca

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.