• Nedavno
Multi View Style 35 u antičkim pewterom - Snaga +1,25

Multi View Style 35 u antičkim pewterom - Snaga +1,25

Zahvalnost:
KM 1.00

Količina robe
Dostupno na zahtjev

Višestruke fokusne leće sa dva nivoa uvećanja za u blizini i posredne udaljenosti. Otporan na ogrebotine CR 39 sočiva. Uključuje zaštitnu futrolu od škošte od školjke, krpu za čišćenje i klip za viseće staklo. Snaga je +1,25. Predstavljamo klasični okrugli stil 35. Napravljen od nehrđajućeg čelika optičkog kvaliteta, ovo je nešto veći okrugli oblik sa opružnim šarkama i podesivim jastučićima za nos. Naše visoke staklene naočale za višestruko prikaz računala sadrže posebno dizajnirane leće koje vam omogućuju da vidite kako izbliza i srednji objekti jasno i udobno i udobno. Tanka, lagana sočiva se automatski mijenjaju napajanja bez ikakvih linija! Obični čitači ispravljaju samo za vašu čitanje. Objekti koji su samo inča mogu dalje mogu se pojaviti zamućeni ili čak izobličeni. To je zato što vam je moć koja vam omogućuje da vidite objekt koji se zatvara prejako je za gledanje srednjih predmeta poput ekrana vašeg računala. Ovaj optički okvir kvaliteta koristi CR39 asferični objektiv za otporan na ogrebotine bez vidljivih linija. Povećanje normalnih naočala za čitanje funkcije na daljinu na kojoj biste udobno zadržali stranicu da biste je pročitali - 14 do 18 inča. Generalno, sa svog monitora sjedite 24 do 30 inča, udaljenost izvan funkcionalnog raspona naočala za čitanje. Naši objektivi s više pregleda su objektiv s više fokusiranja sa dva nivoa uvećanja za u blizini i posredne udaljenosti. Naručite da će normalno čitati staklenu čvrstoću koja će i objektiv imati ovu snagu na dnu objektiva, s razlikama snage .75 na top 1/2 objektiva. Ako obično nosite snagu +2.0, vaš objektiv s više pregleda imat će +2,0 na dnu objektiva i +1,35 na top 1/2 : u osnovi bez linije višebojalnog (profesionalnog) objektiva. Odlični su kod računara, ali su takođe vrlo korisni za osobu koja ne bi mogla izgledati kao da nose bifokalne naočale za čitanje. Okviri su visoki kraj optički kvalitet sa opružnim šarkama. Sadrži tvrdi slučaj, čišćenje krpe i staklene kopče. Evo optičke vrećice na stilu 35 : Objektiv : 50 mm, most : 20 mm, hram : 140mm.

Više detalja

Izbor kupaca

Držač za naočale Kiinni

KM 43.30

Najviše praktičnosti držač naočala na tržištu! Upotrijebite u svom automobilu i više nikada nećete koristiti vizirske isječke! Izvrsno za automatske ploče! Koristite na svom kreve

Obavijesti

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što trenutno možete kupiti. Kvalitet i pouzdanost pouzdanog prodavača.